Proef de lente nu extra voordelig!

3 april 2018

Vanaf april start de campagne Proef de Lente bij Bakker van Maanen. Gedurende deze campagne hebben wij 12 weken lang heerlijke voorjaarsproducten in onze winkels, waarvan een aantal extra voordelig geprijst. Het voorjaar vraagt natuurlijk om frisse smaken en producten welke gemakkelijk zijn om mee te nemen onderweg. Dit is namelijk dé tijd van het jaar om er lekker op uit te trekken! Hier lees je meer over deze producten en aanbiedingen. 

Om te vieren dat het voorjaar is aangebroken hebben wij een aantal nieuwe producten in ons assortiment. Zo zijn onze harde broodjes terug van weggeweest én nu nog lekkerder! Ken je ons meestertje nog? Nu verkrijgbaar als noten-vruchtenbroodje of kies voor een van onze andere drie varianten: mais, spelt of landbruin. Van maandag t/m zondag 3+1 gratis. Ook nieuw zijn onze mini kokosmakronen: knapperig van buiten en zacht en smeuïg van binnen. Vers afgebakken en verkrijgbaar in twee varianten: naturel of met stukjes chocolade. Altijd 5+1 gratis!

Ben je trouwens al bekend met onze bollen? Mals, luchtig en vol van smaak. Huisgemaakt en bereid met de beste ingredienten én dat proef je. Wist je al dat onze witte-, bruine-, en rozijn-krentenbollen in het weekend extra voordelig zijn? Van vrijdag t/m zondag krijg je van ons per zak namelijk 2 bollen extra. Dat wordt hollen voor die bollen! 

Niet alleen onze bruine-, witte- en rozijn-krentenbollen zijn mals en zacht maar ook onze duinenpuntjes en kaasbollen. Onze duinenpuntjes zijn gemaakt op basis van hetzelfde deeg als ons beroemde duinenbrood, dat maakt ze voedzaam en o zó lekker! Voordat ze worden afgebakken worden ze bestrooid met knapperige zonnebloempitjes voor net die extra bite. Toch liever iets gemakkelijks voor onderweg? Kies dan voor onze kaasbollen. Beleggen is niet nodig want deze bollen zijn namelijk gevuld en bestrooid met 48+ kaas net als onze knabbelstengels. Deze eet je zo uit het vuistje en zijn extra knapperig door ons overheerlijke roomboterbladerdeeg en de zonnebloempitjes in het deeg. Dat maakt ze verdraaid lekker!

De lente proef je natuurlijk in frisse smaken en daarom is onze citroencake terug van weggeweest. Deze cake is heerlijk luchtig en fris van smaak! Om de cake af maken wordt 'ie bestrooid met knapperig amandelschaafsel en poedersuiker. Je proeft de lente! Of kies voor onze appelflappen. Huisgemaakt met de knapperig roomboterbladerdeeg en gevuld met frisse stukjes appel en rozijnen. Ook verkrijgbaar als mini, voor de kleine trek.

De citroencake en appelflappen zijn van 3 april tot en met 15 april 2018 extra voordelig in al onze filialen. Tijdens deze campagne zijn er allerlei wisselende aanbiedingen en stromen er allerlei nieuwe producten in ons assoriment. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of houdt onze Facebookpagina in de gaten!

Vul de tekst in
Kies een foto