Bakker van maanen helpt

Iets extra’s bij de koffie voor bezoekers van het buurthuis, tompoucen voor de winnaars van een bingo en een diner voor de dieren van de Kinderboerderij. Met deze bijdrages laat Bakker van Maanen zien dat hij open staat voor initiatieven in de omgeving. Heb jij een leuk idee? Geef dat dan door aan het dichtstbijzijnde winkelteam.

Onze winkelteams zijn niet alleen ervaren verkopers, ze zijn ook de ambassadeurs van de maatschappelijke betrokkenheid van Bakker van Maanen. Dat betekent dat ze graag een handje helpen bij buurtevenementen. Betrokkenheid bij wat mensen samen tot stand willen brengen, hoort bij ons bedrijf. Dat komt uit de tijd dat de warme bakker de plek was waar buurtgenoten elkaar ontmoetten en de laatste nieuwtjes uitwisselden. Als er iets was waarbij de bakker kon helpen, dan deed hij dat met liefde. Op die manier ontstond er een hecht contact met elkaar.

Betrokken bij de buurt

Ook in deze tijd wil Bakker van Maanen er zijn voor de buurt. Dat doen we door aandacht te schenken aan goede doelen zodat we samen met de mensen om ons heen werken aan een prettige omgeving. Ons bedrijf is betrokken bij verschillende verenigingen en doet veel aan vrijwilligerswerk. Zo hebben we onder meer een stadstuin ondersteund en de initiatiefneemster van een particuliere voedselbank geholpen. Door onze steun kunnen kleine acties uitgroeien tot grote en zelfs tot evenementen die regelmatig terugkeren.

Hoe kunnen wij helpen?

Ken jij een goed initiatief bij jou in de buurt dat ondersteuning kan gebruiken? Maak dan een beschrijving van de actie en leg zo goed mogelijk uit welk doel hij dient en op welke manier Bakker van Maanen kan helpen. Lever je verzoek af bij de dichtstbijzijnde Bakker van Maanen winkel. Mocht je iemand van dat winkelteam kennen, aarzel dan niet om in een gesprekje extra informatie te geven. Uiteindelijk beslist het team zelf welk initiatief wordt ondersteund. We zetten graag met jou de schouders onder een mooie en verbindende activiteit!

Vul de tekst in
Kies een foto