Pak je kans: terug in balans!

31 december 2018

Wij hebben de kerstdagen en Oudjaar achter ons gelaten en de maand januari is aangebroken. Dat betekent ook dat het normale leven weer begint en wij terug in balans willen! Onze bakkers helpen je hier graag een handje bij.

Om de maand januari goed te beginnen hebben onze bakkers twee nieuwe broden toegevoegd aan onze Duinenfamilie: Duinen Proteïnerijk en Duinen Koolhydraatarm (vernieuwd). Het Duinen proteinerijk is het stoere broertje boordevol eiwitrijke zaden. Volg jij een eiwitrijk dieet of heb jij een sportieve levensstijl? Dan is dit brood perfect voor jou, want dit Duinenbrood op basis van volkorenmeel en tarwebloem heeft wel 5.7 gram eiwitten per boterham en dat is wel 3.5 gram eiwitten meer dan in een normale volkorenboterham. Naast ons Duinen Proteinerijk is ook ons Duinen Koolhydraatarm vernieuwd. Dit verantwoorde brood op basis van volkorenmeel is rijkelijk gevuld met zaden en is uitermate geschikt voor als je een koolhydraatarmdieet volgt. Een boterham telt slechts 8.6 gram koolhydraten, dat zijn wel 3.4 gram koolhydraten minder dan een normale volkoren boterham. Beide broden zijn tijdelijk verkrijgbaar voor 3.95 per stuk. Én omdat wij jou nog even willen laten genieten van ons Duinenbrood voor de vertrouwde prijs, koop je t/m 13 januari 2019 jouw favoriete Duinenbrood nog zonder BTW verhoging. Zo begin je de maand januari extra lekker! 

Ben je trouwens al bekend met de allerlekkerste pindakaas van Nederland? Dat is natuurlijk de pindakaas van de Pindakaaswinkel. Verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken zoals dadel-kaneel, sport of karamel zeezout. De gehele maand januari ontvang je bij aankoop van een pot pindakaas (t.w.v. 5.95) een GRATIS halfje Duinen Proteïnerijk of Koolhydraatarm. Naast de twee genoemde nieuwe Duinenbroden hebben wij de gehele maand een BTW-vrije bol. Deze knapperige, witte bol op basis van tarwebloem en desem is de gehele maand januari BTW-vrij en slechts 1.95! 

Naast deze drie nieuwe broden introduceren wij ook twee nieuwe gezonde koeken in de varianten kamut sinaasappel-gember en havermout pure chocolade. Wist je dat kamut een oeroud graan is en zit boordevol vitaminen en mineralen zit? Wel drie keer zoveel als gewone tarwe. Ook onze speltkoek is een echte aanrader wanneer je verantwoord wilt genieten! Kan je het snoepen toch niet helemaal laten? Kies dan voor onze petit four appel-kaneel, deze winterse topper is terug van weggeweest én is een heerlijke zoete traktatie. 

Ook ontvang je in de maand januari bij aankoop van 1 Duinenbrood Original, 1 zak witte puntjes en 4 gevulde koeken een Van Maanen shopper (t.w.v. 4.95) helemaal gratis én ontvang je de producten voor de aanbiedingsprijs van 12,50. Als dat geen goed begin van het nieuwe jaar is!

Bovenstaande acties zijn geldig van 2 januari t/m 3 februari 2019. 

Vul de tekst in
Kies een foto