Update coronavirus

Maandag 14 december 2020

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken:

  • Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Op dagelijkse basis nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers in onze winkels en bakkerij te verzekeren. Richtlijnen die nu onder andere gelden zijn het verplicht dragen van een mondkapje, houd 1.5 meter afstand van elkaar, beperkt aantal gasten toegestaan in de winkels, betalen met pin en dergelijke. 
  • Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. de hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen voor onze winkels, bakkerij en werknemers opgesteld en verspreid.
  • Wij laten geen werknemers toe die zich ziek voelen in onze winkels en bakkerij en vragen onze klanten hetzelfde toe te passen.
  • Wij vragen onze leveranciers/chauffeurs om niet meer onze bakkerij binnen te treden. Zij kunnen zich melden bij de receptie, mogen hun lading lossen, maar dienen buiten te blijven.
  • Al onze eigen chauffeurs krijgen expliciete veiligheidsinstructies mee bij het bevoorraden van onze winkels en leveren aan klanten.
  • Wij vragen onze klanten met PIN te betalen, handcontact te vermijden en 1,5 meter afstand te houden van andere klanten maar ook onze medewerkers.
     

Onze bakkerij draait op volle toeren en wij hebben voldoende voorraad beschikbaar. Wij doen onze uiterste best om voldoende aanbod in onze winkels aan te bieden.

U kunt ons hierbij helpen!
Bestel uw brood en andere lekkernijen vooruit, dit kan op verschillende manieren.

In onze winkels staan wij op 1,5 meter afstand voor jullie klaar!

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto