Verwacht: nieuw lid van onze Duinenfamilie! 

donderdag 7 september 2017 


Wie aan Bakker van Maanen denkt, denkt aan Duinenbrood. Dit heerlijke brood is al jaren in ons assortiment en blijft altijd ontwikkelen. Er worden nieuwe ingrediënten toegevoegd en nieuwe broden ontwikkeld. Maar de passie die onze bakkers hebben voor het Duinenbrood, die blijft! Vanaf week 40 wordt er zelfs een nieuw brood aan toegevoegd.


Wij willen graag dat onze klanten blijven genieten van ons paradepaardje. Daarom zijn al onze Duinenbroden, inmiddels wel 7 soorten, extra voordelig bij al onze filialen. Bij het derde brood krijg je er eentje gratis! Een aanbieding waar je iedere dag van de week gebruik van kunt maken. En wanneer vier broden net ietsje teveel zijn kun je ook voor halfjes kiezen.

Maar wat is nu precies het voordeel van dit bijzondere brood? Al onze Duinenbroden zijn heerlijk smakelijk en gezond, blijven lang vers (ook in de vriezer) en hebben natuurlijke toevoegingen die de broden extra lekker maken. Zodra je hieraan gewend bent, wil je niets anders meer!

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van een nieuw lid van onze Duinenfamilie. Het Duinen Tarwe kun je rond week 40 verwachten. En bij een nieuw product hoort natuurlijk een grootse introductie! Houd onze social media en nieuwsbrief goed in de gaten. Je kunt je hier inschrijven voor onze nieuwsbrief. Zien we je binnenkort bij een van deze filialen om te profiteren van deze heerlijke 3+1 aanbieding?


Vul de tekst in
Kies een foto