sinterklaasacties voor de kleintjes

vrijdag 27 oktober 2017

Wij begrijpen dat aftellen tot 5 december een maar wat spannende tijd is. Uit volle borst Sinterklaasliederen zingen bij de schoorsteen, in je schoen een wortelvoor het paard en dan hopen dat de Sint jou niet vergeten is… Bij Bakker van Maanen kun je in ieder geval rekenen op een gave sintactie én misschien wel een lekkernij in het (zelfgemaakte) schoentje.


Vergeet bij een bezoek aan de winkel bij jou in de buurt de kleurplaat voor het schoentje niet mee te nemen. Wanneer de kleurplaat is ingekleurd en gevouwen kun je 'm vanaf maandag 20 november komen zetten. Al onze filialen doen mee! Iets meer dan een weekje later, op 29 november, kunnen alle kinderen (en papa’s en mama’s) komen kijken of de Sint en zijn pieten al langs zijn geweest.

Op onze sintkalender kun je precies zien hoeveel nachtjes het nog slapen is tot Pakjesavond. Kleur en vul de kalender in en maak de dagen waarop Sint aankomt en je je schoentje mag zetten extra mooi! Hiernaast zie je een voorbeeldje, kom jij ‘m snel halen?

Onze campagne Wij Sint loopt vanaf maandag 30 oktober tot dinsdag 5 december. 

Vul de tekst in
Kies een foto