Wij ♥ Sint

vrijdag 27 oktober 2017 

 Vanaf maandag 30 oktober staat Bakker van Maanen van   start in het teken van ‘Wij ♥ Sint’! En dan bedoelen wij niet   alleen de lekkernijen die in de jute zak meekomen. Er is van alles te beleven in onze filialen. Om precies te vertellen wat je kunt verwachten, hieronder een overzichtje van al het leuks.

Sinterklaasbestelling doen?
Bij Bakker van Maanen kunnen ook volwassenen een verlanglijstje te maken. In alle filialen kun jij de bestelling doorgeven via onze bestellijst. Kies uit de allerlekkerste producten en lever de lijst uiterlijk 28 november in. Geef een tijd aan waarop jij de bestelling kunt komen halen en de producten liggen vers gebakken voor je klaar.

Sinterklaas kapoentje…
De kleinste bezoekers van onze bakkerijen kunnen ook rekenen op een gave Sint-actie. In al onze filialen kun je een Sintkalender ophalen én jouw schoentje komen zetten. Wie weet zit daar straks wel iets lekkers in… Meer over deze actie lees je hier.

Lekker voordeel!
Iedere twee weken ligt er voordelig geprijsd lekkers op jou te wachten. Wij trappen af met een splinternieuwe tartelette, smaakvolle mini’s en overheerlijke speculaasbrokken. Lees hier meer over de acties. De tweede helft van de maand kun je rekenen op een splinternieuw strooigoedtaartje, voordelige boterletters, amandelstaven en nog veel meer. Houd de posters in de winkel en onze social media-pagina’s goed in de gaten en wees er op tijd bij.

Kortom, dit wordt een mijters lekkere feestmaand! Vol speciale acties én natuurlijk lekker voordeel. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot Sint zijn intrede doet in Nederland. Zien wij jou snel in een van onze filialen? De campagne loopt van maandag 30 oktober tot dinsdag 5 december.
 

Vul de tekst in
Kies een foto