winactie: Hoe eet jij 'm?

Onze tompouce is ó zó lekker, maar dat eten blijft lastig… Dus de grote vraag is: hoe eet jij 'm?

Technieken
De techniek van de daklichter is misschien wel de bekendste techniek. De daklichter verwijderd als eerste voorzichtig het oranje dakje. Terwijl sommigen deze direct opeten, wordt door de meesten het lekkerste voor het laatst bewaard. Ben jij een snijder? Dan ga jij vakkundig te werk met mes en vork. Dit zorgt ervoor dat jij alle smaken en ingredienten proeft bij iedere hap en voorkom je vieze handen. De happer daarentegen houdt niet zo van gedoe maar hapt er direct in. Want een beetje knoeien geeft niet toch? Tot slot de splitter. Jij split de tompouce vakkundig in twee gelijke halfjes en eet vervolgens, handmatig, beide helftjes op.  Herken je jezelf of heb jij een specialen techniek ontwikkeld? Wij zijn ontzettend benieuwd hoe jij ‘m eet! Laat het ons weten door een foto te posten van jouw tompouce met #hoeeetjijm

De leukste foto wint een volledig verzorgde lunch voor twee personen in één van onze Bakery Cafés.

Actie loopt t/m 27 april 2018. In week 18 ontvangen de winnaars persoonlijk bericht. 

Vul de tekst in
Kies een foto