wintersport!

vrijdag 15 februari 2019

Wintersport, wie is er niet dol op? Ook onze bakkers zijn fan en daarom vieren wij de wintersport van 15 t/m 24 maart met knapperige worstenbroodjes (die terug van weggeweest zijn!), apfelstrudels, skitaartjes en ijsschotsen. Hieronder vertellen wij je graag meer over deze heerlijke producten tijdens de wintersportweken; Jodelahiti!

Wij trappen de Wintersport af met een heerlijk luchtig sachertaartje gevuld met luchtige chocoladecake, abrikozenjam, truffelbavaroise en overgoten met een heerlijke chocolade ganache. De perfecte traktatie voor de echte chocolade liefhebber! En natuurlijk mag ons worstenbroodje dit seizoen ook niet ontbreken. Knapperig bladerdeeg gevuld met een echte Unox rookworst, curry en mosterd. Lekker voor de hartige trek! Nieuw in ons wintersport-assortiment is de ijsschots, de grote broer van onze beroemde gevulde koek. Naast amandelspijs zijn onze ijsschotsen gevuld met een schijf appel en een amarena-kers. Voordat ze toonbank in gaan, krijgen zij een wit jasje van poedersuiker. Een traktatie die je echt een keer geprobeerd moet hebben.

Ijsschots €1,95 per stuk                        Apfelstrudel €2,25 per stuk

Typisch wintersport is natuurlijk de apfelstrudel (met vanillesaus), rijkelijk gevuld met stukjes appel, rozijnen en krenten, omhuld in een heerlijk apfelstrudeldeeg. Bij iedere hap waan je je op de piste! Je lunch of ontbijt is tijdens de wintersport natuurlijk niet compleet zonder: kaiserbroodjes. Knapperig van buiten en zacht van binnen, ook verkrijgbaar om thuis af te bakken. Altijd 3+1 gratis! Ken je ‘m nog? Onze skitaart met een knapperige schelp, slagroom, kersen en huisgemaakt hazelnoten. Hij is er weer!

Skitaart €12,95

In onze winkels vind je nog veel meer heerlijke wintersport aanbiedingen. Kom je snel ‘ns langs om te proeven?

Bovengenoemde artikelen zijn verkrijgbaar van 18 februari t/m 17 maart 2019. 

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto