Zie ginds komen... de Sinterklaaslekkernijen!

14 november 2014

In de bakkerij zijn ze al weken in opperbeste stemming... Reden? Sinterklaas komt zaterdag 15 november weer aan in Nederland en dat betekent dat onze banketbakkers al een tijdje aan het bakken zijn. En dat is te merken, proeven en ruiken!

Er wordt gestrooid met speculaaskruiden voor de heerlijkste speculaastaartjes, grote en kleine speculaasstaven en Spelt speculaaskoeken. Zelfs onze appeltaart wordt tijdelijk met een lekker knapperig speculaaskruimellaagje versierd!

Er wordt gerold met 100% pure amandelspijs voor de lekkerste amandelspeculaasjes, amandelstaven en amandelletters in allerlei formaten en letters en het lekkerste Pietengebak. Maar natuurlijk mogen ook de pepernoten, kruidnoten (met en zonder laagje chocolade en cacao) en chocolaletters in tig uitvoeringen niet ontbreken! Melk, puur, wit, groot, klein, mini, met noten, gevuld, met kaneel, met sinaasappel, handgespoten... Alles is te bestellen!

Tja, en dan is Sinterklaas ingehaald en gaat iedereen huiswaarts. Wat is er op dat moment lekkerder dan een speciaal Pietengebakje of toepasselijke petit fours? Of wat te denken van samen genieten van vers gekookte roomborstplaat, marsepein figuurtjes en een speciale Pietentaart? Oh, oh, oh, we kunnen haast niet wachten! We staan al te trappelen...

Vul de tekst in
Kies een foto