Deze zomer tover jij in een mum van tijd een overheerlijk, warm borrelbrood op tafel met ons nieuwe brood genaamd Handgemaakt Mediterraans wit. Een rustiek knapperig, wit brood met een Mediterraans tintje. Dit knapperige brood is bereid met ons huisgemaakte desem en heeft 24 uur gerust voor een optimale smaakbeleving en is gevuld is met oude kaas, zongedroogde tomaat, Italiaanse kruiden en zwarte olijven. Lekker bij de BBQ met wat roomboter en zeezout of bij de lunch met een plak oude kaas of Italiaanse ham. Hoe jij 'm nog lekkerder maakt? Dat lees je hieronder: 

Benodigdheden
1 Mediterraans wit
100 gram knoflook/kruidenboter
½ rode ui
15 gram rozemarijn
200 gram geraspte kaas
aluminiumfolie

Bereiding
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Snij het brood diagonaal in, maar niet
helemaal door. Snij het brood om de 2 à 3 cm in, draai het brood een kwartslag en snij ook aan deze kant het brood diagonaal in, zodat er
vierkantjes ontstaan.

2 Smeer het brood tussen de vierkantjes voorzichtig in met kruidenboter. Je kunt er ook voor kiezen de boter te smelten in een pannetje en deze vervolgens over het brood te gieten. Vul het brood vervolgens met de
rozemarijn, kaas en rode ui.

3 Neem een lang stuk aluminumfolie, leg het brood hierop
en bak het brood in 15 à 20 minuten af.

4 Serveer het brood op een mooi bord of plank en voilà,
eet smakelijk!

Je kunt natuurlijk ook een ander brood gebruiken maar dit brood is echt een aanrader omdat dit brood al hoog op smaak is door de oude kaas, Italiaanse kruiden, zwarte olijven en zongedroogde tomaat. Dat maakt 'm nog lekkerder!

Het brood is verkrijgbaar in al onze winkels, vanaf 11 juni 2019 | €2.95

Vul de tekst in
Kies een foto