donderdag 4 juli 2019

Whoeh! Het zonnigste seizoen van het jaar is in volle gang en wat was het genieten afgelopen weken. Een kleurtje opdoen op een terrasje, een frisse duik in de zee of een gezellige BBQ met vrienden of familie; het is zomer! Voor veel van onze bakkers het favoriete seizoen van het jaar en daarom staat de zomer in het teken van onze zomerfavorieten van dit jaar. Welke dat zijn, dat lees je hier:

Deze Italiaanse, gele lekkernij is ijskoud het allerlekkerst; Limoncello! Dit drankje was dan ook de perfecte inspiratie voor onze bakkers. Alleen kiezen konden zij niet, dit jaar zijn daarom ons Limoncellotaartje en petit fours terug. Ben jij ook fan van dit Italiaanse drankje? Dan is een van deze favorieten echt wat voor jou! Maar deze twee zijn niet als enige favoriet zomer. Nieuw dit jaar is de sinaasappel-kwarkcake en het mango-yoghurttaartje. Fris en fruitig van smaak, dat is natuurlijk wel zo lekker zomers. De sinaasappel-kwarkcake is dan ook perfect om mee te nemen een dagje uit en de mango-yoghurttaart is een fantastische afsluiting van een heerlijke BBQ. 

Limoncellotaart €8.95 | Sinaasappel-kwarkcake €5.95

Onze snacks zijn al jaar en dag favoriet bij velen. Lekker even een snackmomentje met een frikandel-, kaas-, saucijzen-, of Indisch satébroodje. Deze zomer introduceren wij twee nieuwe aanwinsten aan ons snackassortiment: empanada's! Gevuld met langzaamgegaarde pulled pork en pittige Thaise kip. Genoeg lekkernijen waar jij jezelf en anderen deze zomer mee verrast! Laat ons weten welke trakatie jouw favoriet is deze zomer door een foto te plaatsen op social media met #zomerfavoriet #bakkervanmaanen Geniet van de zomer en tot snel! 

Mango-yoghurttaart €9.95 | Empanada's pulled pork en Thai chicken €2.00

Bovenstaande producten zijn verkrijgbaar t/m 1 augustus 2019

 

Vul de tekst in
Kies een foto