Ons karakter... Onze mensen

De mensen die voor en met Bakker van Maanen werken, zijn heel speciaal voor ons. Met ieder hun eigen passies, voorliefdes, inbreng, kennis en kunde vormen zij het stevige fundament van ons familiebedrijf. Zij helpen, luisteren, bedienen en adviseren onze klanten, zij vertellen ons verhaal.

Dus is het belangrijk dat deze mensen naast een uitgebreide productkennis enthousiast, positief en vrolijk kunnen inspireren. Dat ze weten wat er speelt in de buurt en dat ze hun werk vanuit hun kracht en met veel plezier, passie en trots doen. Die eigenheid, die bezieling... dat is wat we zoeken bij Bakker van Maanen. Want... ons karakter? Dat bepalen we met zijn allen!

Als organisatie bevinden wij ons in een transitie. In dit proces wordt steeds meer verantwoordelijkheid in de organisatie en bij de medewerkers gelegd en er wordt er gewerkt aan een organisatiemodel dat zelforganisatie stimuleert. Ter ondersteuning van deze transitie hebben wij financiĆ«le steun ontvangen van het Europees Sociaal Fonds!

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto