Onze collectie

Assortiment Non Food

Ons assortiment Non-Food is grotendeels van Nederlandse leveranciers en waar mogelijk regionaal. Duurzaam vinden wij in onze keuze belangrijk en nemen dat voor een belangrijk deel mee in onze keuzes. We hebben een steeds wisselende collectie spullen voor huis, tuin en keuken. Maar ook de toerist kan bij ons terecht voor typisch Nederlandse lifestyle items, Delfts Blauw en lekkernijen zoals pindakaas en chocopasta. Voor de fashionista’s verkopen we hippe & mooie sieraden en een fijne verzorgingslijn.

Royal Delft

Er is maar 1 echte leverancier van Delfts blauw en dat is Royal Delft. Wij verkopen betaalbare items uit de collectie zoals flessencoolers, notititeblokjes, magneetjes, stroopwafelpotten, etc.

Mijn Stijl/Puur zeep

MIJN STIJL is een Hollands bedrijf in o.a. zeep (PUUR ZEEP), huisparfum en verzorgingsproducten.

De zeep van PUUR ZEEP is plantaardig, dierproef & conserveringsmiddelen vrij, de assemblage van het eindproduct wordt verzorgd door mensen met een arbeidsbeperking. Kortom een zo goed mogelijk “puur” product!

De huishoudelijke lijn bestaat uit producten die ipv van plastic, zijn gerecycled, zoals stoffer en blik, borstels etc.

Kookboeken en lifestyleboeken van diverse leveranciers zoals gottmer, Snor en Momo.

Daarnaast verkopen wij bij gelegenheid boeken van lokale schrijvers.

Sieraden van Lucie’s

Lucie’s is een kleine accessoires boetiek in Leiden en maakt unieke sieraden. Ze stoppen alle energie en passie in het ontwerpen van steeds wisselende collecties, vaak ook uniek voor Van Maanen Delft.

Kikkerland

Een bedrijf van een Nederlandse oprichter die gadgets ontwerpen die het leven makkelijker en leuker maken.

100% Leuk

Nederlands merk. De 100% Leuk producten zorgen voor een glimlach door het ontwerp, de gedachten, de boodschap en de prijs. Stuk voor stuk cadeautjes voor jezelf of voor een ander.

Knit factory

De unieke en herkenbare combinatie van breiwerk en stof maakt Knit Factory tot hun handelsmerk.

Ontworpen en ambachtelijk geproduceerd in Nederland in 1 van de laatste breifabrieken.

We verkopen oa thee- en keukendoeken, kookschorten maar ook woonkussens en fashion zoals omslagdoeken.

Frank en Lucie Leesbrillen

Frank ontwierp in opdracht van zijn vrouw Lucie een serie uniseks leesbrillen. Het resultaat? Tijdloze en stijlvolle klassiekers die iedereen zal staan. Bovendien zijn deze kant-en-klare leesbrillen van zeer hoge kwaliteit. Het materiaal is acetaat en de leesbrillen zijn ook nog eens met de hand gemaakt.

Vintage, maar nooit tuttig, altijd is de sfeer van vroeger gecombineerd met de technologie van morgen.

Chabo bags

Een Nederlands tassenlabel uit Woerden. Unieke, betaalbare leren tassen met eenvoudig en stijlvol ontwerp. Wij verkopen de collectie kleine tassen, maar wellicht binnenkort ook de grotere tassen.“Chabo (tsjabo) betekent beste vriend. Neem je Chabo overal mee naartoe!"

My flame

Kaarsen uit de biologische snoepwinkel voor in en om je huis. Mooie duurzame producten van twee Nederlandse dames, oa sojakaarsen.

Rustik Lys

Nederlands merk voor kaarsen. Denk aan; bolkaarsen, dinerkaarsen, hoogglans/satin kaarsen, stompkaarsen, eco friendly kaarsen.

Luchtig en frisse ontwerpen met oa hun eigen label: BY KIMMI kaarsen met handgetekende grafische prints.

Schitterend Leven

Wij verkopen kaarten met mooie tekstjes en dito linnen tassen van Aleid uit Leiden. Zij leidt ondanks (of dankzij…) een gezondheidsbeperking een inspirerend leven. Je kan haar volgen: www.schitterendleven.nl

Baza

Baza Seeds is een creatief zaadhandels- en productiebedrijf, dat buitengewone producten ontwikkelt met zaden als basis. Wij verkopen oa tomaten- en zonnebloemzaden.

Baltus

Originele bollen- en zadengeschenken in leuke verpakking van een bloembollengroothandel uit Vaassen.

Zuster Evie

Lokaal gemaakte, ambachtelijke foodproducten zoals Puike Potten met ingredienten voor oa suiker- en borrelbrood, appelmoes, en lekkernijen als fudge. Gemaakt op de manier zoals oma dat vroeger ook deed maar met inachtneming van de hygiëne eisen van nu. Het originele recept, met een moderne twist in een leuke kadoverpakking. Zuster Evie bestaat uit thuisblijfmoeders als franchisenemers die vanuit huis hun heerlijkheden produceren.

Wereld van Jansje

Prachtige collectie duurzame producten uit de hele wereld waarbij Fair Design centraal staat. Alles wordt vanuit maatschappelijke betrokkenheid ontworpen en geproduceerd. Bij Jansje werken betrokken en goed opgeleide mensen met een beperking. Op dit moment verkopen wij vooral etuis en toilettassen oa FairTrade vervaardigd in Nepal.

Cocobonito

Vrolijke brillenkoordjes voor een zomers gevoel.

Vul de tekst in
Kies een foto