Hoe vind je ons?


Met de auto
Delft is met de auto makkelijk te bereiken. Vanuit Den Haag en Rotterdam reis je via de A13 naar Delft. Op de A13 neem je afslag 9 (Delft) en volg je de borden “centrum”. Vanuit Amsterdam reis je over de A4 richting Den Haag. Ter hoogte van de afslag Rijswijk draai je de A13 richting Rotterdam op. Je neemt vervolgens afslag 9 (Delft) en volgt dan de borden “Centrum”.

Parkeren
In de binnenstad kun je betaald parkeren op de parkeerterreinen aan de Paardenmarkt, Gasthuisplaats en de Voorstraat. Betalen kan met de pinpas of via mobiel parkeren. Parkeren kan ook op het Nijverheidsplein achter station Delft. Parkeren is hier goedkoper en je loopt binnen 10 minuten naar de binnenstad.

Het centrum van Delft heeft 3 parkeergarages die 24 uur per dag geopend zijn: 

Parkeergarage aan  de Phoenixstraat 29 (202 plaatsen) Neem de uitgang 'centrum' en stap over de brug de oude Delft over. Loop de Nieuwstraat uit tot de splitsing van de brug en de Hippolytusbuurt. Ga linksaf de Hippolytusbuurt op. Je vindt Van Maanen aan de linkerzijde aan de gracht. 


Zuidpoortgarage aan de Zuidwal 14 (900 plaatsen) Neem de uitgang 'Pathe' en ga rechtsaf richting Vesteplein. Loop tot het einde van de Asvest en sla rechtsaf de Brabantse Turfmarkt op. Neem de Huytersstraat en ga aan het einde van deze straat rechts de Koornmarkt op. De Koornmarkt uitlopen tot de Wijnhaven. Hier kun je oversteken naar de Hippolytusbuurt en vind je Van Maanen aan de linkerzijde. 

Marktgarage aan de Willem Naghelstraat 1 (344 plaatsen) Loop de Nieuwe Langedijk over. Sla rechtsaf de Vrouwenregt op. Ga linksaf de Voldersgracht op en loop deze uit tot aan de Wijnhaven. Steek de brug over en ga linksaf de Hippolytusbuurt op. Je vindt Van Maanen aan de linkerzijde.

Met de fiets / fiets stallen
Delft staat bekend als fietsstad. Er zijn prima fietspaden in en rondom de stad. Bij het station zijn enorme stallingen. Deze beschikken over een systeem waarmee je gelijk ziet waar ruimte is. De stallingen zijn 24 uur per dag toegankelijk en bewaakt. Je bereikt ze via het fietspad langs het water tegenover de Westvest.

Openbaar vervoer

Trein
Delft heeft 2 stations; Delft Zuid en Delft Centrum. Vanaf station Delft Centrum ben je in enkele minuten in de binnenstad.

Tram
In Delft rijden 2 tramlijnen van de HTM. Nummer 1 (Scheveningen-Delft Tanthof) en 19 (Leidsenhage-Delft Nieuwe Plantage). De haltes Prinsenhof en Station Centrum zijn voor de binnenstad de dichtstbijzijnde haltes.

Bus
Voor het nieuwe station ligt een groot busplatform. Hier stoppen bijna alle stads- en streekbussen. De vervoersbedrijven zijn RET en Veolia.

Taxi
In Delft zijn diverse taxibedrijven o.a.:

Alpina (015-2624170)
Confortaxi (06-20000262)
Connexxion taxi services (015-2517191) 

 

Vul de tekst in
Kies een foto