Duinencampagne

Van 11 oktober t/m 17 oktober

Duinencampagne

win jij een jaar gratis duinenbrood?

oktober is de maand van ons duinenbrood.

Onze Duinencampagne is terug! Onze welbekende Duinenbroden worden ieder jaar een week eens goed in het zonnetje gezet. Het is daarom weer de tijd om dit product op een groot podium te zetten. Van 11 t/m 17 oktober ontvang je bij aankoop van 1 Duinenbrood het 2e Duinenbrood helemaal gratis! Je hebt keuze uit onze volledige duinen familie! Ga jij voor het klassieke Duinenbrood, of onze populaire spelt?

Bezoek jij van 11 oktober tot en met 18 oktober een van onze bakkerswinkels en spaar jij punten bij je aankoop, dan maak je automatisch kans op 1 van onze 100 prijzen! Wij geven maar liefst 47x een jaar lang gratis Duinenbrood. Naast een jaar lang gratis Duinenbrood hebben wij nog ruim 50 andere prijzen! Vergeet dus je Bakker van Maanen spaarkaart niet, ben je nog geen spaarder bij ons? Vraag dan een kaart aan bij onze winkel en maak ook direct kans op onze prijzen!

Duinencampagne

halloween kleurwedstrijd

halloween vier je met bakker van maanen.

Onze griezelig lekkere Halloween lekkernijen zijn verkrijgbaar
van 18 oktober t/m 31 oktober.

Voor de kinderen organiseren wij een Halloween kleurwedstrijd.
Slijp je potloden en zoek je mooiste stiften bij elkaar.
Kleur de kleurplaat zo mooi mogelijk in en maak kans op één van onze Halloween verrassingstassen! Wij hebben drie winnaars per winkel!

De kleurplaten liggen klaar in week 41 t/m 43.

Hoe doe je mee?
1. Kleur je kleurplaat en vul je gegevens in.
2. Lever je kleurplaat in voor vrijdag 28 oktober bij jouw Bakker van Maanen winkel.
3. Op vrijdag 28 oktober kiezen wij drie winnaars per winkel én ontvangen deze bericht.

Duinencampagne

duinenbrood nu extra voordelig!

dit maakt ons duinenbrood zo bijzonder…

Duinenbrood…. toen Jan van Maanen in 1980 door de uitgestrekte Katwijkse duinen wandelde en hier de basis van een uniek recept voor brood bedacht, was er maar één naam denkbaar voor dit brood: Duinenbrood! Met het Duinenbrood geeft Bakker van Maanen tot op de dag van vandaag een nieuwe dimensie aan brood.

De ingrediënten, de aandacht en precisie van het bakproces maken het brood smaakvol, mals, knapperig en verser dan vers (zelfs vers wanneer je het uit de vriezer haalt)!
De met zorg geselecteerde ingrediënten worden gemengd met puur water uit de Katwijkse duinen. Dit water bevat van nature veel mineralen en is zo zuiver dat dit een extra touch geeft aan het brood.

Het Duinenbroodrecept heeft zich in de jaren die volgden verder ontwikkeld en ook uitgebreid. En hiermee ontstond de Duinenfamilie met wel tien leden, met ieder een eigen unieke smaak.

Van 11 t/m 17 oktober is ons Duinenbrood extra voordelig. Probeer nu ons Duinenbrood en krijg het 2e Duinenbrood GRATIS. (deze actie is alleen geldig op hele broden en het goedkoopste brood is gratis).

Duinen bakmix

bak nu je eigen duinenbrood!

ben jij de bakker thuis?

Zo leuk, onze Duinenbrood bakmix is nu te koop in al onze winkels.
Bak nu zelf een Duinenbrood in je eigen oven! De geurbeleving is waanzinnig en
wat is er nu lekkerder dan een warm brood op tafel?!

Wij geven jouw ons originele familierecept dus er kan eigenlijk niets meer mis gaan. Laat je creativiteit spreken en decoreer jouw brood zoals jij dat wilt.
Natuurlijk vinden wij het super leuk om te zien hoe jouw Duinenbrood is geworden, deel jouw foto op social media en tag ons in jouw foto.

Van 11 oktober t/m 17 november is onze bakmix in de aanbieding voor slechts €3,00. Klik op de knop hieronder en bekijk de video waarin een van onze meesterbakkers precies laat zien hoe je ons heerlijke Duinenbrood zelf maakt! Leer de kneepjes van het vak.