Delft Hippolytusbuurt

Veelgestelde vragen

Bestellen

Dit is niet mogelijk, de beste manier om zakelijke bestellingen door te geven is via een email met vermelding van debiteurennummer.

Alle bestellingen moeten vooraf betaald worden via iDeal, daarom kan er alleen besteld worden via de website.
Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 – 409 13 13.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 16:00 uur.

Dat is helaas niet mogelijk. Om de kwaliteit van onze taarten te waarborgen, worden de taarten ongesneden bezorgd.
Zo blijft de taart het mooist en ontvang je deze zoals je mag verwachten.

Dat is helaas niet mogelijk. Alle bestellingen via de webshop dienen vooraf te worden betaald.

Je kan van maandag t/m vrijdag tot 14.00 uur bestellen voor de volgende dag. Bestel je op zaterdag? Dan staat het maandag voor je klaar.

Het kan zijn dat je wachtwoord van onze vorige website niet meer werkt. Klik dan op ‘wachtwoord vergeten?’ dan ontvang je per mail je wachtwoord. Wij adviseren om na het inloggen het wachtwoord te wijzigen.

Onze Duinenbrood aanbieding wordt niet automatisch verrekend in je winkelmandje. Deze aanbieding kan je vinden onder het menu ‘brood bestellen’ bovenaan de pagina, op de Duinenbroodpagina of klik hier. Let op, deze aanbieding is alleen online geldig.

Extra mogelijkheden

Dat is geen probleem. Wanneer je een fototaart bestelt kun je heel gemakkelijk een foto of logo op de taart laten zetten. Natuurlijk printen we de foto met eetbare inkt op snoeppapier.

Afbeeldingen en foto’s dienen aangeleverd te worden in de gangbare bestandsformaten JPG, GIF of PNG van voldoende resolutie.
Ook bij een eigen ontwerp dient de afbeelding een minimale doorsnede van 15 centimeter te hebben.

Bezorgen

Nee dit is niet meer mogelijk. Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen is het vanaf 1 februari 2022 alleen nog maar mogelijk om bestellingen af te halen in één van onze winkels.

Zakelijke bestellingen kunnen wel nog bezorgd worden. Neem hiervoor contact met ons op via telefoonnummer 071 – 409 13 13.

Betalen

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zowel zakelijke als particuliere klanten kunnen hun order online plaatsen en vooraf betalen via iDeal.

Horeca

Dat is zeker mogelijk bij onze Bakkerscafés. Bekijk hier of er een Bakkerscafé bij jou in de buurt zit.

Zeker, al onze Bakkerscafés hebben heerlijk belegde broodjes en koffie to go. Benieuwd of er een take away bij jou in de buurt zit? Klik hier. Alvast kijken wat er op onze take away menukaart staat? Klik dan hier.