Klantenkaart

Bakker van Maanen spaarprogramma.

In samenwerking met Piggy welke bekent staat om haar loyaliteitsprogramma is Bakker van Maanen in het voorjaar van 2021 gestart met haar persoonlijke spaarprogramma. Voor iedere euro die je bij ons in de bakkerswinkel* of in onze webshop besteedt ontvangt je één punt**. Punten die je bij Bakker van Maanen spaart, kunnen alleen bij Bakker van Maanen worden ingeleverd. De punten worden opgeslagen op de Bakker van Maanen klantenkaart, Piggy pas of Piggy app.

Nog geen klantenkaart?
Vraag hiernaar bij één van onze medewerkers in de bakkerswinkel.

Registratie
Een nieuwe klantenkaart moet altijd registreren worden in één van onze bakkerswinkels op de Ipad. Vervolgens kun je online  je profiel verder activeren, door je profiel verder in te vullen. Vergeet je verjaardagsdatum niet in te vullen, wij sturen je tijdens deze grote dag graag een attentie toe.

Algemene voorwaarden spaarprogramma
https://www.piggy.eu/nl/terms-and-conditions

* Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om in onze bakkerscafe’s punten te sparen. Zodra deze optie mogelijk is wordt dit z.s.m. toegepast.
**over ingeleverde cadeaubonnen ontvang je geen punten


Bakker van Maanen beloningen

Op dit moment kun je sparen voor de volgende beloningen. Deze kunnen worden verzilverd in één van onze bakkerswinkels.
Een aantal van deze beloningen zijn tijdelijke beloningen passend binnen onze campagnes en seizoensassortiment.
Probeer deze nu!

Vaste beloningen:

 

 

 

 

 

 

 

Piggy punten Tijsterman Bakkers
Per 1 mei is het winkelbestand van Tijsterman Bakkers overgenomen door Bakker van Maanen. Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen over jouw gespaarde Piggy punten bij Tijsterman Bakkers.