Friese Winterweek

Van 15 t/m 21 februari is het Friese Winterweek bij Bakker van Maanen!

Fryske Winterwike

Brrr! De temperaturen zijn flink gedaald en ons kikkerlandje is gehuld in een laag sneeuw. Dat zorgt naast mooie plaatjes ook voor hert echte wintergevoel! Schaatsen op natuurijs,
wandelen door de sneeuw en even opwarmen met wat lekkers bij de koek-en-zopie. Maak het thuis gezellig met onze winterse lekkernijen en geniet van onze Friese Winterweek!

En bij een Friese Winterweek horen natuurlijk ook winterse lekkernijen. Waan je bijvoorbeeld even op wintersport met onze heerlijke Skitaart! Deze knapperige bladerdeegschelp is gevuld met kersen, verse slagroom en ons huisgemaakte hazelnootschuim. En natuurlijk voorzien van een paar ski’s voor het echte wintersportgevoel. Een ding weten wij zeker, lekkerder wordt de winter niet!

Zin in iets anders? Probeer eens onze winterse appelflap met krokant amandelschaafsel, grove suiker en poedersuiker of onze sneeuwkoek gevuld met amandelspijs, appel en amarena-kersen. Maar ook onze Friese tompouce of winterse chocoladebol zijn favoriet!

En voor het ontbijt of de lunch hebben wij natuurlijk ook wat lekkers. Wat dacht je van suikerbrood met een beetje boter of de Van Maanen Broeder (Friese Pof)? Een heerlijk brood met donkere basterdsuiker, rozijnen en amandelspijs!

Kom je langs in onze winkel? Vergeet dan niet langs onze take away te gaan voor onze worstenbroodje met een warme chocolademelk to go.

Genieten maar!