Alles voor een gezellige kerst!

De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten én dat betekent: kerstbomen, kerstversieringen en kerstlekkernijen! Onze winkels zijn al omgetoverd in kerstsfeer, waar ook ons kerstassortiment te vinden is. Van de lekkerste gevulde kerststollen voor het kerstontbijt of de mooiste kersttaartjes. Bij Bakker van Maanen ben je aan het juiste adres! Wil jij zeker zijn van jouw kerstlekkernijen ? Lever jouw bestellijst in voor 20 december in één van onze winkels. Bekijk hier de bestellijst voor kerst.

Benieuwd naar de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen, klik hier.

 

De lekkerste versiering voor in jouw kerstboom

Welke kerstbal(len) hangen bij jou in de boom? Maak jouw set compleet en bestel ze vandaag nog online! Dit jaar nieuw in de kerstballen familie het ”Frikandelbroodje”.

Bestel hier!

Bekijk hier hoe onze huisgemaakte kerststollen worden gemaakt!

Luxe huisgemaakte kerststollen

Met ruim 100 jaar ervaring, weten onze bakkers inmiddels precies hoe een kerststol moet smaken (en hoe ze die moeten maken!). Al onze kerststollen worden bereid met 100% zuiver amandelspijs en zijn rijkelijk gevuld met rozijnen, krenten en stukjes noot. Van de verschillende maten en smaken blijft de variant met amarena-kersen en amandelstiften dé favoriet van onze bakkers. Onmisbaar op de ontbijttafel!

Klik hier om te bestellen!