Hup Holland hup

Hup Holland hup!

Pak de oranje spullen maar weer uit de kast, want zondag mogen wij de leeuwen weer aanmoedigen! Nederland neemt het dit keer op tegen Tsjechië. Hét perfecte moment voor een heerlijke borrel thuis voor de buis. Wat dacht je van een pizza- en een uienrkruier? Of een heerlijk stokbrood met wat dipjes? Kom snel langs Bakker van Maanen en haal de lekkernijen voor de borrel in huis. Laat het Oranjefeest maar losbarsten!

Aanvallûhh!
Groeit de Oranjekoorts bij jullie ook al? Bij ons wel!  Met onze hartige lekkernijen voor bij de borrel heb je alles in huis om de voetbalwedstrijd zonder zorgen te kijken. En de borrel is natuurlijk niet compleet zonder onze uienkruier, pizzakruier én saucijzenstaaf. Of één van onze heerlijke desem stokbroden. Verkrijgbaar bij onze winkel bij jou in de buurt.

Toch meer een zoetekauw?
Ga jij liever voor iets zoet, of heb je na de borrel zin in een toetje? Bij ons kan je uiteraard ook terecht voor heerlijke oranje gebakjes. Wat dacht je van ons voetbalgebakje of onze beroemde tompouce in een oranje jasje? Alleen zaterdag 26 juni verkrijgbaar in onze winkels! Wil jij zeker weten dat jij zondag voor de buis zit met onze oranje lekkernijen? Bestel ze dan snel online via onze webshop.