De lekkernijen voor bij het Paasontbijt

De lekkernijen voor bij het Paasontbijt

Nog een paar nachten totdat het Pasen is, het moment om met elkaar de dag te beginnen met een heerlijk ontbijt. De tafel vrolijk gedekt met warme broodjes, croissantjes, zoete lekkernijen en niet te vergeten een huisgemaakte Paasstol. Heb jij alles al in huis voor het Paasontbijt? Bestel nu via onze website of kom langs in één van onze winkels bij jou in de buurt!

Het Paasontbijt is natuurlijk niet compleet zonder warme broodjes, croissantjes én ons Paasbroodje! Een zacht broodje in de vorm van een Paashaas. Daarnaast hebben wij ook nog een bloembroodje, breekbrood en nog meer in onze winkels voor jou klaarliggen!

Paaslekkernijen
Een Paasontbijt zonder lekkernijen is geen echt Paasontbijt. Wat dacht je van een luxe Paasstol met amarenakersen, een tulband of een babka? Maar ook de zoete lekkernijen als ons bekende kipgebak, Paas advocaattaart én Paasfeesttaart (nieuw!) maken het ontbijt compleet.

Paas Voordeel
Alleen deze week profiteer je nog van onze Paas Voordeel aanbieding. Wat houdt deze aanbieding in? Een klassieke Paasstol met noten, rozijnen en krenten, een zak naturel eierkoeken (4 stuks) en vier croissantjes van €13,90 voor maar €10,00. Dat wordt extra genieten deze Pasen!

Even iets anders..
Ben jij meer van de Paasborrel in plaats van het Paasontbijt? Geen probleem! Wij hebben ook een aantal heerlijke hartige lekkernijen zoals de saucijzenstaaf en de uienkruier. Bestel ze nu!

*Alle producten zijn verkrijgbaar tot en met 5 april 2021