Valentijn

Liefde gaat door de maag, verras daarom jouw Valentijn met onze heerlijke lekkernijen. Want ook dit jaar hebben onze bakkers weer hun uiterste best gedaan om weer allerlei lekkernijen te maken. Ga je voor ons beroemde Valentijntaartje, een heerlijke Valentijnkoek of een doosje bonbons? 

Maak kans en win!

Verras jouw Valentijn met een harttaartje.

Wil jij iemand verrassen en dit heerlijke harttaartje winnen? Ga dan naar een van onze winkels, laat een mooie boodschap achter voor jouw Valentijn op de ansichtkaart en wie weet wordt jouw valentijn op 14 februari verrast met dit taartje! Lever deze weer in bij een winkel bij jou in de buurt en wie weet win jij wel een heerlijk harttaartje gevuld met luchtige cake én aardbeienbavaroise.

In elke winkel trekken wij een winnaar, dat is maar liefst 46x prijs! Meedoen kan t/m 11 februari.

Zit er een winkel bij jou in de buurt? Check het hier

Valentijnsactie

In de vroege ochtend vertrok Johan van Maanen om de winnaars van onze valentijnsactie te verrassen met een heerlijk harttaartje. Kijk je met ons mee? Wij wensen iedereen een liefdevolle Valentijnsdag!

Valentijnslekkernijen

Bij Valentijn hoort gewoon iets lekkers. Een taartje, gebakje of chocolade, wij hebben het natuurlijk allemaal in huis. Probeer eens ons beroemde Valentijntaartje gevuld met luchtige cake, aardbeienbavaroise en gedoopt in ganache. Maar ook ons hartbolgebakje en slagroomschnitte is in een Valentijn jasje gestoken.

Onze klassiekers mogen natuurlijk ook niet ontbreken. De tompouce, roze koek, gevulde koek, en hart bol gebakje toveren wij deze Valentijn om tot een echte Valentijnlekkernij.

En wil je iets cadeau geven aan je ouders, broer, zus, opa, oma, vriend of vriendin? Dan hebben wij een heleboel chocolade!

Kom langs in een van onze winkels of bestel online, en vier de liefde!

Valentijn wentelteefjes

Hoe leuk is het om jouw Valentijn dit jaar te verrassen met zelfgemaakte wentelteefjes van suikerbrood? Wij delen graag dit heerlijke recept met jou!

Ingrediënten

  • 4 sneetjes van ons Huisgemaakt suikerbrood
  • 1 ei
  • 150 ml melk
  • 1 eetlepel kaneel
  • 75 gram suiker
  • Vers fruit bijv. blauwe bessen,
  • frambozen en aardbeien
  • 2 el Griekse yoghurt
  • Boter om in te bakken
  • Honing naar smaak

Bereidingswijze

1 Klop in een platte schaal met een garde het ei los en voeg een snufje kaneel toe. Klop de melk erdoor.

2 Snijd 4 dikke plakken suikerbrood en leg deze kort, om en om, in het beslag. Niet te lang, je wilt niet dat het brood uit elkaar valt tijdens het bakken.

3 Smelt in een koekenpan de boter en bak de wentelteefjes aan beide kanten goudbruin. Meng de suiker met de kaneel en bestrooi de warme wentelteefjes met de kaneelsuiker.

4 Leg de warme wentelteefjes midden op een bord en schep hier een flinke eetlepel volle Griekse yoghurt naast. Verdeel het verse fruit rondom en besprenkel met wat honing naar smaak.

Serveer aan jouw Valentijn