Aardbei slagroomtaart
Omschrijving

Wie deze taart gemaakt van aardbeien, aardbeien en nog eens aardbeien eenmaal heeft geproefd, wil niets anders meer. Deze aardbeienslagroomtaart is namelijk om van te watertanden… 

De bodem van deze aardbeislagroomtaart is besprenkeld met suikersiroop en heeft een rijke vulling van aardbeienslagroom en banketbakkersroom. Afgemaakt met royale hoeveelheden slagroom en aardbeienslagroom en gedecoreerd met verse aardbeien en chocolade bovenop en rondom voor een vrolijke noot aan tafel. 

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Tekst op taart

Een taart besteld, maar graag nog een persoonlijke groet of noot meegeven? Onze toegewijde banketbakkers maken hoogstpersoonlijk het door jou gewenste opschrift in chocolade. Je tekst bestaat maximaal uit 35 karakters.

Gemaakt van alleen de beste ingrediënten en dus onweerstaanbaar lekker! Maar natuurlijk is het dat wow-effect van het persoonlijke tekst die het ‘m doet. Van ‘Wil je met me trouwen?’ tot de eerste regel van jullie favoriete lied... We kunnen het allemaal maken. Speciaal voor jou.

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit. 

De kinderversiering is speciaal voor jongens (L) of meisjes (R) en maakt de taart helemaal af.

 

Bestel info

 

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 16:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Aardbei slagroomtaart

Onze overheerlijke aardbeislagroomtaart loopt over van versheid met de altijd verse zomerkoninkjes van onze eigen teler.

Ma t/m vr 16.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 22,95 € 22,95
€ 36,95 € 36,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Jongensversiering € 3,50 € 3,50
Meisjesversiering € 3,50 € 3,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 22,95
Vul de tekst in
Kies een foto