Cijfertaart 6
Omschrijving

Een bijzonder jubileum, leeftijd, datum of mijlpaal te vieren? Hoe kan dat beter dan met een originele 16-persoonscijfertaart die per getal te bestellen en met andere cijfers te combineren is! 

De subtiel met suiker besprenkelde bodem en de royale vulling van banketbakkersroom en slagroom… onze bakkers doen er alles aan om deze cijfertaart zo lekker mogelijk te maken. Tja, en dan die decoratie die past bij de leeftijd of gelegenheid en zo smaakvol combineert met het verse fruit en chocolade bovenop. Om van te watertanden!

*Omdat wij uitsluitend vers fruit gebruiken, is de garnering seizoensafhankelijk. Deze kan dus verschillen van de foto op de website.

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Tekst op taart

Een taart besteld, maar graag nog een persoonlijke groet of noot meegeven? Onze toegewijde banketbakkers maken hoogstpersoonlijk het door jou gewenste opschrift in chocolade. Je tekst bestaat maximaal uit 35 karakters.

Gemaakt van alleen de beste ingrediënten en dus onweerstaanbaar lekker! Maar natuurlijk is het dat wow-effect van het persoonlijke tekst die het ‘m doet. Van ‘Wil je met me trouwen?’ tot de eerste regel van jullie favoriete lied... We kunnen het allemaal maken. Speciaal voor jou.

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit. 

​De kinderversiering is speciaal voor jongens (L) of meisjes (R) en maakt de taart helemaal af.

Bestel info

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Cijfertaart 6

Bestel onze cijfertaart waneer u een bijzonder jubileum, leeftijd, datum of mijlpaal te vieren heeft.

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 22,95 € 22,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Jongensversiering € 3,50 € 3,50
Meisjesversiering € 3,50 € 3,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 22,95
Vul de tekst in
Kies een foto