Fototaart
Omschrijving

Een verjaardag, jubileum of ander bijzonder moment te vieren?  Met deze heerlijke taart met eigen foto of logo maak je er een wel heel persoonlijk feestje of cadeautje van!

Deze heerlijke met de hand gemaakte taart heeft een suikerzoete bodem met daarbovenop een subtiel laagje confiture, een rijke vulling van banketbakkersroom en slagroom en een decoratie van gekleurde hagels rondom en slagroom met vers fruit en chocolade bovenop. Met als klap op de vuurpijl de eigen foto! Leuk voor jezelf of als cadeau voor een ander!

*Omdat wij uitsluitend vers fruit gebruiken, is de garnering seizoensafhankelijk. Deze kan dus verschillen van de foto op de website.

Extra opties

Foto op taart

Je eigen foto op de taart. Hoe leuk is dat? Je kunt je foto uploaden als je voor deze optie kiest. Het bestand mag maximaal 4 MB groot zijn en heeft een van de volgende formaten: JPG, GIF of PNG.

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit.

​De kinderversiering is speciaal voor jongens (L) of meisjes (R) en maakt de taart helemaal af.

Bestel info

Afbeeldingen en foto's dienen aangeleverd te worden in de gangbare bestandsformaten JPG, GIF of PNG van voldoende resolutie. Ook bij een eigen ontwerp dient de afbeelding een minimale doorsnede van 15 centimeter te hebben.

Bakker van Maanen streeft er naar de kleuren van afbeeldingen zoveel mogelijk te continueren. Door het gebruik van eetbare inkt en printbenodigdheden kan het gebeuren dat kleuren en kwaliteit van foto's en logo's niet 100% overeenstemmen met het origineel of de getoonde productfoto's.

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Fototaart

Een heerlijke taart met foto of logo voor een persoonlijk feestje.

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 22,95 € 22,95
€ 29,95 € 29,95
€ 36,95 € 36,95
€ 44,95 € 44,95
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Foto op taart* € 0,00 € 0,00
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Tekst op taart € 2,50 € 2,50
Jongensversiering € 3,50 € 3,50
Meisjesversiering € 3,50 € 3,50
* Verplichte optie.
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 22,95
Vul de tekst in
Kies een foto