Geboorte petit fours
Omschrijving

NIEUW in ons assortiment!

Geboorte petit fours, het ideale gebakje voor gender reveal feestje, babyshower of kraambezoek wanneer je die beschuitjes helemaal zat bent ;)

Onze petit fours bestaan uit losse laagjes gebak gevuld met luchtige crème en worden voor tweederde ondergedompeld in een heerlijke fondant. Om het helemaal af te maken, zijn de petit fours gedecoreerd met muisjes.

De petit fours zijn per 6 stuks te bestellen in onze webshop
 

Bestel info

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Geboorte petit fours

De geboorte petit four; het ideale gebakje voor een geboorte of babyshower. Je bestelt de petit fours met blauwe of roze muisjes. 

Ma t/m vr voor 14.00 uur besteld, morgen in huis of in jouw Bakker van Maanen winkel!

Varianten
€ 12,95 € 12,95
€ 12,95 € 12,95
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 12,95
Vul de tekst in
Kies een foto