Veelgestelde vragen

Kijk eens tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag ertussen staat. Staat je vraag er niet tussen? Stel je vraag dan via het vragenformulier.

Bestellen

Ja, je kunt gewoon als zakelijke klant een taart bestellen. Dit kun je aangeven tijdens het betaalproces.

I.v.m. de vroege werktijden van bakkers kunnen wij dit helaas niet garanderen. Mocht deze situatie zich voordoen dan kun je het beste contact opnemen met ons servicekantoor op 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Alle bestellingen moeten vooraf betaald worden via iDeal, daarom kan er alleen besteld worden via de website. Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Dat is helaas niet mogelijk. Om de kwaliteit van onze taarten te waarborgen, worden de taarten ongesneden bezorgd. Zo blijft de taart het mooist en ontvang je deze zoals je mag verwachten.

Dat is helaas niet mogelijk. Alle bestellingen via de webshop dienen vooraf te worden betaald.

Dat is mogelijk. Wij verkopen petit fours in de smaken butterscotch, kirsch, sinaasappel, perzik-meloen en aardbei. Uiteraard is het ook mogelijk om petit fours met eigen logo of afbeelding te bestellen. Kijk op http://www.bakkervanmaanen.nl/petit-fours

Extra mogelijkheden

Dat is geen probleem. Wanneer je een fototaart bestelt kun je heel gemakkelijk een foto of logo op de taart laten zetten. Natuurlijk printen we de foto met eetbare inkt op snoeppapier.

Afbeeldingen en foto's dienen aangeleverd te worden in de gangbare bestandsformaten JPG, GIF of PNG van voldoende resolutie. Ook bij een eigen ontwerp dient de afbeelding een minimale doorsnede van 15 centimeter te hebben.

Bezorgen

De bezorgkosten bedragen € 5,95 in de postcodegebieden van onze winkels. Daarbuiten betaal je € 9,95.

In het algemeen worden onze bestellingen tussen 09:00 uur en 12:00 uur thuis bezorgd. Wil je je bestelling ophalen in één van onze winkels? Dan staat de taart vanaf 08.00 uur voor je klaar.

Nee, wij bezorgen onze taarten tussen 08.00 en 14.00 uur. Wij kunnen helaas geen precies tijdstip aan je afgeven. 

Wanneer de ontvanger niet op het opgegeven adres aanwezig is, dan zullen we in eerste instantie de taart bij de buren trachten af te geven. Lukt dit niet dan zullen we contact opnemen via het opgegeven telefoonnummer.

Dat kan. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt ons bereiken via telefoonnummer 071 - 409 13 13 of via e-mail info@bakkervanmaanen.nl.

Prijzen

Ja, dat kan. Dat geldt ook voor taarten met speciale wensen. Mocht deze situatie zich voordoen dan kun je het beste contact opnemen met ons servicekantoor op 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Ja, in dit geval sturen wij u een offerte of een bevestiging van eerder gemaakte telefonische afspraken. Voor aanvullende vragen kun je dan het beste contact opnemen met ons servicekantoor op 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Betalen

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen en vooraf betalen via iDeal.

iDeal is een van de bekendste betaalsystemen voor betalingen via het internet. IDeal wordt ondersteund door alle grote banken van Nederland. Volledig beveiligd, snel en simpel. Veilig betalen via het vertrouwde systeem van internetbankieren. Direct te gebruiken, zonder dat u zich hoeft aan te melden.

Productinformatie

Het aantal koolydraten is 28,89 gram per 100 gram. 1 snee brood is ongeveer 35 gram.

Nee, wij verkopen geen brood zonder suiker. Wij gebruiken suiker voor de gisting van ons brood. 

Hazelnoot crème gebak wordt gemaakt op basis van een glutenvrij recept. Het gebak wordt gemaakt in een bakkerij waar de productie niet gescheiden is, dus het gebak kan wel sporen van gluten bevatten.

Nee, wij verkopen helaas geen lactose-vrij gebak, maar wel lactose-vrij brood. Duinen Volvezel is lactose-vrij.

Voor onze taarten en gebak maken wij gebruik van melkproducten (slagroom, roomboter en eieren). Voor bindmiddel enzovoorts proberen we zoveel mogelijk gebruik te maken van plantaardige producten.

Vul de tekst in
Kies een foto