Tweedekans winkel Philipsburgstraat Leiden

Tweedekans winkel Philipsburgstraat Leiden

Brood en banket van gisteren, vandaag extra voordelig!

Elke warme bakker houdt aan het einde van de dag een aantal broden en banketproducten over die de volgende dag niet meer kunnen worden verkocht. Deze producten van gisteren belanden zo, ondanks de voedselbank en andere initiatieven, toch vaak in de prullenbak. Zonde natuurlijk! Want is het weggooien van deze producten geen ouderwetse gedachte? Deze producten zijn immers nog prima te eten én nog hartstikke lekker… Verdienen deze producten geen tweedekans?

Reden genoeg voor ons om Bakker van Maanen Tweedekans te introduceren. Jij ontvangt van ons een flinke korting, waardoor wij deze, nog steeds kwalitatief goede producten, de juiste bestemming geven. Namelijk op je bord, en niet in de prullenbak! Met brood en gebak van gisteren. Niet alleen ontzettend voordelig, maar ook een duurzame keuze!

Afgelopen jaar openden wij onze eerste Tweedekans winkel in de Asterstraat in Katwijk. Wij hebben hier al een heleboel mensen blij mogen maken. Nu zetten wij het Tweedekans concept door in Leiden. Met niet alleen het lekkerste brood en banket van gisteren, maar ook de gelegenheid om een kop koffie te komen drinken. Natuurlijk met een lekker Tweedekans gebakje! Zien wij je daar?

Maandag Gesloten
Dinsdag 08:30 - 14:00
Woensdag 08:30 - 14:00
Donderdag 08:30 - 14:00
Vrijdag 08:30 - 14:00
Zaterdag 08:30 - 14:00
Zondag Gesloten