Losse foto afdruk
Omschrijving

Een bijzonder moment op de gevoelige plaat vastgelegd? Waarom zou je deze dan niet laten printen met eetbare inkt op snoeppapier met een klein laagje marsepein eronder?  

Of je nu je eigengemaakte taart wil opleuken of een taart van ons... Als je je favoriete foto online uploadt of als afdruk inlevert bij de dichtstbijzijnde winkel maken wij er vervolgens iets moois van. Op A5 of zelfs A4 formaat mogelijk! Tja, zo wordt die hoogstpersoonlijke afdruk natuurlijk net die extra kers op de taart. 

Extra opties

Foto op taart

Je eigen foto op de taart. Hoe leuk is dat? Je kunt je foto uploaden als je voor deze optie kiest. Het bestand mag maximaal 4 MB groot zijn en heeft een van de volgende formaten: JPG, GIF of PNG.

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit.

Een clowntje, ballonnen, gekleurde hageltjes. Als je deze optie kiest halen onze banketbakkers alles uit de kast voor een extra leuke en aanstekelijk blije kinderversiering!

Bestel info

Afbeeldingen en foto's dienen aangeleverd te worden in de gangbare bestandsformaten JPG, GIF of PNG van voldoende resolutie. Ook bij een eigen ontwerp dient de afbeelding een minimale doorsnede van 15 centimeter te hebben.

Bakker van Maanen streeft er naar de kleuren van afbeeldingen zoveel mogelijk te continueren. Door het gebruik van eetbare inkt en printbenodigdheden kan het gebeuren dat kleuren en kwaliteit van foto's en logo's niet 100% overeenstemmen met het origineel of de getoonde productfoto's.

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 14:00 uur de volgende (doordeweekse) dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Losse foto afdruk

Foto's printen met eetbare inkt op snoeppapier met daaronder een klein laagje marsepein. Perfect voor een taart met een persoonlijk tintje.

Ma t/m vr 14.00 uur besteld, morgen in huis

Varianten
€ 7,50 € 7,50
€ 10,00 € 10,00
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Foto op taart* € 0,00 € 0,00
Kaarsje(s) € 0,25 € 0,25
Jongensversiering € 3,50 € 3,50
Meisjesversiering € 3,50 € 3,50
* Verplichte optie.
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 7,50
Vul de tekst in
Kies een foto