Miniontaart
Omschrijving

Dé taart van deze tijd: Minions! Eigenlijk kan je niet meer achterblijven met de Minion rage... Maak je kinderfeestje compleet bij aankoop van deze taart.

Deze leuke kindertaart is gemaakt van een luchtige cake, gevuld met echte banketbakkersroom en slagroom. En om de taart helemaal af te maken, is hij overtrokken met een dikke laag marsepein. Een heerlijke zoete traktatie voor jong en oud!

N.B Het is helaas niet mogelijk om deze taart met tekst te bestellen

 

 

Extra opties

Kaarsje(s)

Het feestje is in volle gang en dus wil je met de taart op tafel komen. Hoe leuk is het dan als de hoofdpersoon in kwestie ook zelf de kaarsjes op de taart uit mag blazen?

Verheug de feestvreugde en bestel direct de kaarsjes bij je taart. Gemakkelijk en succes verzekerd. Want gemaakt van een goede kwaliteit zijn deze kaarsjes eenvoudig aan te steken en ook veilig te laten branden. Zo weet je zeker dat het feestje straks compleet is!

Kinderversiering

Zorg voor extra feestvreugde door de bestelde of eigengemaakte taart nog wat feestelijker te maken met onze vrolijke kinderversiering. Deze kinderversiering is bij uitstek geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd en straalt een en al enthousiasme uit.

De kinderversiering is speciaal voor jongens (L) of meisjes (R) en maakt de taart helemaal af.

Bestel info

Bestellen en betalen via onze webshop gaat gemakkelijk, veilig en snel. Zo kunnen zowel zakelijke als particuliere klanten hun order online plaatsen.

Bij het bestellen kun je aangeven op welk adres je de order wil laten bezorgen of in welke winkel je de order komt afhalen. In het algemeen geldt dat een bestelling voor 16:00 uur de volgende dag geleverd wordt.

Voor hulp met het bestellen van de taarten kun je uiteraard contact met ons opnemen via telefoonnummer 071 - 409 13 13. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Miniontaart

Deze luchtige marsepein taart is een feest om naar te kijken en in te happen

Vandaag voor 16.00 uur besteld, morgen in huis

 

Varianten
€ 24,90 € 24,90
Extra opties
Een of meer verplichte opties niet geselecteerd.
Kaarsje(s) € 0,10 € 0,10
Jongensversiering € 2,50 € 2,50
Meisjesversiering € 2,50 € 2,50
Aantal
Incl. BTW
Excl. verzendkosten
€ 24,90
Vul de tekst in
Kies een foto