Alles voor een heerlijke kerst!

De Sint heeft ons land inmiddels weer verlaten én dat betekent: kerstbomen en kerstlekkernijen! Onze winkels zijn al omgetoverd in kerstsfeer, waar ook ons kerstassortiment te vinden is. Van de lekkerste gevulde kerststollen voor het kerstontbijt of de mooiste kersttaartjes! Bij Bakker van Maanen ben je aan het juiste adres.

Benieuwd naar de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen, klik hier.

Deze kerstballen zijn om op te eten...

Hangen de limited editon kerstballen al in jouw boom? Bestel ze vandaag nog online! Natuurlijk ook ontzettend leuk om cadeau te doen én per set, extra voordelig.

Of ga naar een van onze winkels én ontvang een set van drie kerstballen helemaal GRATIS tegen inlevering van 295 Piggy Punten.

Bestel hier.

Kerst kirsch schnitte

Schnitte bereid met chocoladekapsel, amarena-kersen, bavaroise en chocoladeschaafsel.

De Chipolatataart

Een feest op tafel én een echte klassieker, de chipolatataart! Gevuld met traditionele chipolatavulling en bekleed met rode marsepein. Leuk én lekker voor de Kerstdagen!

Chocoladetaart

Luchtige chocoladecake gevuld met chocoladeroom, marsepein en gedoopt in de ganache.

Benieuwd hoe ze worden gemaakt? Bekijk het hier!

Luxe huisgemaakte kerststollen

Met ruim 100 jaar ervaring, weten onze bakkers inmiddels precies hoe een kerststol moet smaken (en hoe ze die moeten maken!). Al onze kerststollen worden bereid met 100% zuiver amandelspijs en zijn rijkelijk gevuld met rozijnen, krenten en stukjes noot. Van de verschillende maten en smaken blijft de variant met amarena-kersen en amandelstiften dé favoriet van onze bakkers. Onmisbaar op de ontbijttafel!