Opening Tweedekans winkel Leiden Kooiplein

Het is bijna zover! Op donderdag 6 juli 2023 openen wij de deuren van onze nieuwe Tweedekans winkel in Leiden aan het Kooiplein. Een winkel waar je voor een klein prijsje, de lekkerste bakkersproducten van gisteren kunt kopen.

Elke warme bakker houdt aan het einde van de dag een aantal broden én banketproducten over. Zonde natuurlijk! Deze producten zijn namelijk nog hartstikke lekker én goed om te eten. Dat vonden wij bij Bakker van Maanen reden genoeg om Tweedekans te introduceren. Een initiatief dat ontstaan is vanuit onze duurzaamheidsmissie om verspilling tegen te gaan! Tegen een flinke korting, geven wij deze kwalitatief goede producten de juiste bestemming.

Afgelopen jaar openden wij onze eerste Tweedekans winkel in de Asterstraat in Katwijk. Wij hebben hier al een heleboel mensen blij mogen maken. Nu zetten wij het Tweedekans concept door in Leiden. Met niet alleen het lekkerste brood en banket van gisteren, maar ook de gelegenheid om een kop koffie te komen drinken. Natuurlijk met een lekker Tweedekans gebakje! Zien wij je daar?