Het aardbeienseizoen is begonnen!

Het aardbeienseizoen is begonnen!

Het weer is nog wat wisselvallig maar een ding weten wij zeker, het aardbeienseizoen is weer begonnen! Heerlijke verse aardbeien en daar weten onze bakkers natuurlijk wel raad mee. Van gebakjes tot kleine en grote taartjes, wij zijn er dol op. Dus wie van verse aardbeien houdt, zal onze aardbeienlekkernijen zeker kunnen waarderen. Bestel ze online of kom langs in een van onze winkels!  

Voorjaarsfavoriet
Zodra er weer aardbeien verkrijgbaar zijn gaan de handen van onze bakkers jeuken om hiermee aan de slag te gaan! Wij zijn maar al te blij dat deze voorjaarsfavoriet weer terug van weggeweest is. Dit heerlijke taartje is gemaakt van een harde wener koekbodem gevuld met amandelspijs en Zwitserse room én natuurlijk rijkelijk belegd met zoete aardbeien. Ook verkrijgbaar als éénpersoons gebakjes! Natuurlijk, net zo lekker.

In een nieuw jasje!
Onze aardbeienmeisjes zijn dit jaar nóg lekkerder. Gemaakt met een huisgemaakte bladerdeegbodem én een flinke toef slagroom. Dat in combinatie met amandelspijs, Zwitserse room en verse aardbeien is toch echt genieten?

Een feest op tafel
Iets te vieren? Vier het met onze klassieker, de aardbeientaart! Een luchtige cake gevuld met een laagje confiture en een overdadige vulling van banketbakkersroom en slagroom. Bovenop natuurlijk rijkelijk belegd met verse aardbeien en rondom gegarneerd met knapperig amandelschaafsel. Een heerlijke traktatie bij de koffie!