Bakker van Maanen 115 jaar

Hiep, hiep, hoera! Wij zijn jarig én blazen dit jaar maar liefst 115 kaartjes uit. Dit jubileum wordt dan ook groots gevierd met onze Jubileumweken! Tijdens onze Jubileumweken profiteer je van feestelijke acties én de lekkerste aanbiedingen.
Zo trakteren wij jou op een gratis gevulde koek bij besteding vanaf €10,- in onze winkels.
Kom gezellig langs en scoor jouw GRATIS gevulde koek!

2 voor €2,95

Gevulde koeken

Actieweek 3 t/m 9 oktober.

2 voor €2,95

Saucijzenbroodjes

Actieweek 10 t/m 16 oktober.

Speculaastaartje 4,95

Speculaastaartje

Actieweek 17 t/m 23 oktober.

Wij zijn jarig!

Het was in het jaar 1907 dat Bakker van Maanen zijn eerste winkel opende aan de Kerkstraat in Katwijk. Toen al was er liefde en passie voor het ambacht. Nu, 115 jaar later, is Bakker van Maanen niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ondertussen zijn er 58 winkels geopend waar onze bakkersproducten elke dag weer klaar liggen voor de klant. Hier hebben wij een assortiment waar we trots op zijn!

En trots zijn we al 115 jaar. Zo’n mooi jubileum laten wij niet zomaar voorbijgaan en daarom is het tijd voor een feestje. Een feestje voor iedereen!

Speciaal ter ere van ons 115-jarig bestaan introduceren wij: het Duinenkoekje! De basis van zanddeeg met een vleugje zeezout, zorgt voor een extra knapperig koekje. Vernoemd naar ons beroemde Duinenbrood. Wij kunnen er niet van afblijven…

 

Spaar mee!

Voor een gratis jubilieumschnitte

Speciaal voor ons 115 jarig
jubileum is onze slagroomschnitte omgetoverd tot Jubileumschnitte én jij kan sparen voor een GRATIS schnitte. Bij besteding van €10,- ontvang je een Jubileumstempel en bij een volle stempelkaart ontvang je een Jubileumschnitte van ons cadeau!
De spaarkaart is verkrijgbaar in al onze winkels, dus start vandaag nog met sparen!

*lees onderaan deze pagina de algemene voorwaarden

Gratis gevulde koek

Dat wordt smullen


Tijdens onze Jubileumweken profiteer je van feestelijke acties én de lekkerste aanbiedingen.
Zo trakteren wij jou op een gratis gevulde koek bij besteding vanaf €10,- in onze winkels.

Koekjesbakken in de winkel

Ook aan de kleintjes is gedacht, speciaal voor onze kleinste klanten hebben wij een aantal Koekjesbakmiddagen georganiseerd. Tijdens deze middagen worden de kleintjes allereerst omgetoverd tot echte bakkers, incl. versierde bakkersmuts en schort, en dan is het natuurlijk tijd om te bakken, versieren én natuurlijk op te eten! Aanmelden kan in onze deelnemende winkels, bijdrage €2,50 per kind.

Klik hieronder op de knop en bekijk de deelnemende winkels.

Koffie met saucijzenbroodje €5,-

Tijdens ons jubileum geniet je van een warme drank (koffie, cappuccino of thee) samen met een vers saucijzenbroodje voor maar €5,- in onze bakkerscafés.

Koffie met gebak €5,-

Kom jij profiteren van deze super lekkere deal? Voor €5,- krijg je een warme drank (koffie, cappuccino of thee) en gebakje naar keuze!

Al 115 jaar de lekkerste

Dit heerlijke broodje bal wordt gemaakt met handgemaakt brood, verse sla en lekkere kerriemayonaise. Je besteld hem in onze bakkerscafés of als take away broodje in de winkel.