Bestel je favoriete brood in onze webshop

Bestel je favoriete brood in onze webshop!

Koop jouw favoriete brood van Bakker van Maanen ook online. Zo grijp je nooit meer mis! Handig wanneer je een keer geen tijd hebt om ’s ochtends langs Van Maanen te komen…

Assortiment
Ons online assortiment bestaat momenteel uit al onze Duinenbroden, overige broden en alle soorten zachte bollen en puntjes. Zo kun je 6 dagen in de week genieten van jouw favorieten van Bakker van Maanen.

2 Duinenbroden voor 4.95
Ook online kun je profiteren van een Duinenbroodactie, 2 voor 4.95 euro. Mixen in smaken mag dus combineer vooral naar eigen smaak. Handig wanneer jij echt fan bent van onze Duinen Original maar je partner liever kiest voor ons Duinen pompoen. De actie is geldig van maandag t/m donderdag.

Let op! Deze actie is alleen online geldig en wordt niet automatisch in je winkelmandje verrekend en dient daarom via de aanbieding besteld te worden. Deze vind je op de Duinenbroodpagina of klik hier.

Afhalen in de winkel
Je kunt het brood 7 dagen in de week online bestellen en 6 dagen in de week gratis afhalen in één van onze winkels. Vind hier een winkel bij jou in de buurt.

Duurzaam
Het online bestellen van jouw brood biedt niet alleen voordelen voor jou maar ook voor het milieu. Doordat onze bakkers van tevoren weten welk brood jij wil hebben, hoeven wij aan het eind van de dag minder brood weg te gooien. Zo zorgen jij en wij voor minder voedselverspilling.

Brood