Alles voor Vaderdag!

Zondag 18 juni is het Vaderdag, de dag om jouw vader eens lekker in de watten te leggen! Onze bakkers zijn dan ook al druk met de voorbereidingen voor alle Vaderdaglekkernijen. Verras jij jouw vader met een vaderdag koek, harttaart of een van de andere vaderdag lekkernijen? 

Liefde gaat door de maag

Als je écht wilt uitpakken, dan kies je voor de vaderdag harttaart met aardbeien. Gevuld met amandelspijs, Zwitserse room, verse aardbeien en slagroom. Speciaal voor Vaderdag met ‘I love papa’ chocolade stropdas. Deze is echt alleen voor de allerliefste papa’s!

Mijn vader is een slagroom monster

Onze bekende slagroomschnitte hebben wij deze Vaderdag omgetoverd tot échte Vaderdagschnitte. Met lekker veel verse slagroom, jam, luchtige cake en bovenop een allerlei leuke chocolade en decoratie! Wij weten zeker dat iedere vader hier blij van wordt.

Dat zit wel snor!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij onze beroemde roze koek omgetoverd tot stoere Vaderdagkoek. Natuurlijk met een chocoladesnor decoratie! Met de hand gedoopt in fondant.

 

Mijn papa gaat helemaal uit zijn (choco)bol !

Speciaal voor vaders die helemaal uit hun bol willen tijdens Vaderdag hebben wij heerlijke Vaderdag chocoladebollen. Heerlijk luchtig, gevuld met verse slagroom. Hmm!

 

Vaderdag kleurwedstrijd 

Wil jij jouw vader dit jaar een echt origineel lekkernij geven? Doe dan mee aan de Vaderdag kleurwedstrijd! Kleur de tekening in en breng ‘m bij een van onze winkels. De mooiste tekening maakt kans op een Vaderdag slagroomtaart met eigen tekening erop. Dat is pas een leuke verrassing op 18 juni! Let op: lever jouw tekening in voor 11 juni om kans te maken.