Alles voor Vaderdag!

Zondag 16 juni is het Vaderdag, de dag om jouw vader eens lekker in de watten te leggen! Onze bakkers zijn dan ook al druk met de voorbereidingen voor alle Vaderdaglekkernijen. Trakteer jij jouw vader op een vaderdag koek, hazelnoottaart of één van de andere vaderdag lekkernijen? 

Liefde gaat door de maag

Als je écht wilt uitpakken, dan kies je voor de vaderdag hazelnoottaart met een vaderdag ‘pak’ decoratie. Bereid met ons huisgemaakte hazelnootschuim, stukjes hazelnoot en hazelnootcreme. Sowieso een hit bij jouw vader!

Laat mij dit taartje zien

Mijn vader is een slagroom monster

Onze bekende slagroomschnitte hebben wij deze Vaderdag omgetoverd tot échte Vaderdagschnitte. Met lekker veel verse slagroom, jam, luchtige cake en bovenop een allerlei leuke chocolade en decoratie! Wij weten zeker dat iedere vader hier blij van wordt.

Bestel 'm hier!

Dat zit wel snor!

Speciaal voor Vaderdag hebben wij onze beroemde roze koek omgetoverd tot stoere Vaderdagkoek. Natuurlijk met een chocoladesnor decoratie! Met de hand gedoopt in fondant.

 

Naar de koeken

Vaderdag hazelnootgebakjes

Speciaal voor vaders die wel van een lekker gebakje houden. Ons beroemde hazelnootschuim, gevuld met hazelnootcreme en afgewerkt met Vaderdagdecoratie. Niet alleen heel lekker, maar ook gezellig op tafel!

 

Bestel hier!

Vaderdag kleurwedstrijd 

Wil jij jouw vader dit jaar een echt origineel lekkernij geven? Doe dan mee aan de Vaderdag kleurwedstrijd! Kleur de tekening in en breng ‘m bij een van onze winkels. De mooiste tekening maakt kans op een Vaderdag slagroomtaart met eigen tekening erop. Dat is pas een leuke verrassing op 16 juni!

 

Let op: lever jouw tekening uiterlijk 9 juni in om kans te maken. De winnaars ontvangen uiterlijk 11 juni bericht.