De lekkernijen voor Vaderdag!

Jouw papa is natuurlijk jouw superheld!

Aanstaande zondag is het Vaderdag, de dag om jouw vader eens lekker in de watten te leggen! Onze bakkers zijn dan ook al druk met de voorbereidingen voor alle Vaderdaglekkernijen. Verras jij jouw vader met ons Vaderdagpakket, onze Vaderdagschnitte of een van de andere lekkernijen?

Cadeautip: Vaderdagpakket
Ben je nog opzoek naar een stoer en origineel cadeau voor jouw vader? Ga dan voor ons Vaderdagpakket, dit valt gegarandeerd in de smaak! In dit pakket zitten vier speciaalbiertjes, een uienkruier én een saucijzenstaaf. Het ideale pakket voor een heerlijke borrel of voor bij de BBQ. Leuk om te weten… de biertjes in dit pakket worden gebrouwen in een sociale brouwerij met ‘gered’ brood van Bakker van Maanen. Het zijn dus biertjes met een verhaal. Bestel het pakket nu voor maar €17,95 via onze website, dat weet je zeker dat je niet misgrijpt voor Vaderdag! <de pakketten zijn niet meer verkrijgbaar>

Mijn papa is een superheld!
Onze bekende slagroomschnitte hebben wij deze Vaderdag omgetoverd tot échte Vaderdagschnitte. Met lekker veel verse slagroom, jam, luchtige cake en bovenop een mooie afbeelding op een laagje marsepein! Wij weten zeker dat iedere vader hier blij van wordt. Van 18 t/m 20 juni haal je ‘m van €8,95 voor maar €7,95.

Vaderdaglekkernijen
Wij hebben natuurlijk nog meer lekkernijen speciaal om jouw vader mee te verrassen op Vaderdag! Wat dacht je van onze stoere roze koek? Met de hand gedoopt in fondant. Of ga voor onze heerlijke aardbeienharttaart op een harde wener koekbodem bomvol verse aardbeien. Ook onze Vaderdagbollen met luchtige slagroom en chocolade mag je niet vergeten!