Delft Hippolytusbuurt

De zomer in je bol bij Bakker van Maanen!

De zomer is voor hoge temperaturen, verfrissende duiken, lange stranddagen en natuurlijk zomerse lekkernijen!

En hoewel het weer het nog een beetje laat afweten, hebben wij Bij Bakker van Maanen toch de zomer in ons bol! Deze maand scoor jij namelijk de lekkerste soorten bollen, voor een zomers prijsje!

Wat dacht je bijvoorbeeld van luchtige hamburgerbollen om jouw burger van de BBQ op te leggen of gesuikerde kwarkbollen om mee te nemen naar het strand of picknick. Of laat jij liever jouw eigen creativiteit los en ga beleg jij onze zachte (mini) bollen met allerlei lekkere dingen? Wat je ook kiest, jij kan helemaal uit je bol deze zomer met alle lekkernijen van Bakker van Maanen.

Natuurlijk heb jij ook iets nodig om al die lekkere dingen in te vervoeren…Daar hebben wij iets voor bedacht! Bij ieder bezoekje aan onze bakkerswinkels spaar jij namelijk voor de leukste limited edition Bakker van Maanen tas met onze stempelactie! Gevuld met een zak bollen naar keuze (wit of bruin). Lees hieronder hoe jij mee kunt doen!

Extra voordelige bollen & stempelactie

Niets is zo lekker om tijdens een dagje uit van een paar heerlijke thuis belegde bolletjes te genieten! Met het hele gezin, tijdens een picknick met vrienden of lekker voor jezelf! En dat wordt deze zomer nog makkelijker, want je scoort nu de tweede zak bollen voor de halve prijs.

Spaar jij mee voor een gevulde limited edition Bakker van Maanen tas? Vraag een stempelkaart in één van onze bakkerswinkels en begin meteen met sparen! Bij iedere besteding van €12,50 euro of meer ontvang jij één stempel op jouw stempelkaart. Bij 4 stempels heb jij een volle spaarkaart! Deze kun je in de winkel verzilveren voor een limited edition Bakker van Maanen tas, gevuld met een zak witte of bruine bollen naar keuze. Perfect voor het strand, park, zwembad of een dagje shoppen!

Bekijk de algemene voorwaarden onderaan dit artikel.

Verwen jezelf met onze zoete kwarkbollen

Voor de zoete trek maken onze bakkers iedere dag verse kwarkbollen in de winkel. Een zoet, zacht broodje gemaakt van deeg, gemengd met  luchtige kwark. Zacht van binnen, krokante van buiten. Makkelijk mee te nemen tijdens een dagje uit en perfect als ontbijt, tussendoortje of bij de koffie!

Tip: wist je dat de kwarkbollen het allerlekkerst zijn als je ze nog even opwarmt in de oven? Voor de zoetekauwen met een laagje jam en klodder slagroom.. hmm!

Mini bolletjes

Voor de kleine trek of voor broodliefhebbers die van variatie houden: mini bolletjes! Beleg ze met jouw favoriete broodbeleg voor eindeloze smaakcombinaties. Of het nu zoet is met jam en pindakaas, of hartig met kaas en ham, ze passen bij iedere smaakvoorkeur. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tip: prik er voor een extra feestelijke look een prikker met een snacktomaatje in en voilà: jij kunt deze super gezellige bolletjes op tafel zetten tijdens een picknick of uitgebreide lunch! Nu elke tweede zak voor de halve prijs in onze bakkerswinkels.