De BBQ weken zijn gestart!

Haal de zomer in huis!

Wij luiden de zomer in met onze BBQ weken! Bij Bakker van Maanen houden wij van barbecueën, niets leukers om met elkaar te genieten van het mooie weer en heerlijke lekkernijen. De aankomende weken kun je dan ook bij ons terecht voor de allerlekkerste broodproducten voor bij de barbecue. Zo wordt jouw barbecue gegarandeerd een smaakvolle avond!

Laat de zon maar komen!
De zomer vakantie staat voor de deur en schoolvakanties zijn gestart. Tijd voor een ‘echte’ vakantie, leuke uitjes en natuurlijk barbecue-en in de tuin! Wij zijn er helemaal klaar voor en hebben speciaal voor jou de allerlekkerste barbecue lekkernijen geselecteerd. Wat dacht je van ons pizzabrood of uienkruier? In een paar minuten heb je een heerlijke borrelhap voor in de tuin of bijgerecht bij de barbecue. Onze overheerlijke desem stokbroden mogen natuurlijk niet ontbreken! Lekker met wat smeersels of dips maar eigenlijk heeft dit super lekkere brood niet veel nodig. In onze bakkerswinkels bij jou in de buurt kun je terecht voor onze barbecue lekkernijen, je herkent ze allemaal aan ons BBQ weken logo, dat kan niet missen!
Op zoek naar wat inspiratie?
Als bakker gaan wij jou natuurlijk niet vertellen hoe je moet barbecueën, dat laten we aan de slager over. Maar wanneer het op brood aankomt dan zijn wij meester in het bedenken van de lekkerste combinaties. Neem onze receptenkaart mee in onze winkels en verras je gasten met deze barbecue lekkernij!

Maak kans op een weber tafel BBQ

Bij deze zomerse temperaturen kan een BBQ natuurlijk niet ontbreken. In onze 57 winkels maak je van 18 juli t/m 21 augustus kans op een Weber tafel BBQ ter waarde van €90,-! Bij aankoop van een stokbrood, uienkruier of minibollen maak je kans! Hoe doe je mee? Schrijf bij aankoop van een geslecteerd BBQ product je naam en telefoonnummer achterop de bon en doe deze in de aangegeven box. Wie weet ben jij straks de winnaar. Zo wordt jouw barbecue gegarandeerd een smaakvolle avond!