Herbruikbare katoenen broodzak

Daar is’ ie dan onze eigen herbruikbare, katoenen broodzak! Vanaf vandaag, jouw brood, net zo lekker maar dan zonder plastic verpakking én dus beter voor het milieu. Ook wij, als Bakker van Maanen, proberen ons steentje bij te dragen aan een wereld met minder plastic en verspilling. Daarom kies je in onze winkels sinds enkele maanden al voor een kartonnen broodzak en nu ook deze broodzak welke je keer op keer kan gebruiken! Gemaakt van katoen geproduceerd onder eerlijke en duurzame arbeidsomstandigheden. Zo, is een plastic verpakking niet meer nodig.

In onze duurzaamheidsmissie om ons plasticverbruik te verminderen, willen wij jou stimuleren om gebruik te maken van een katoenen broodzak of een ander alternatief. Daarom ontvang je bij gebruik van een herbruikbaar alternatief op plastic, €0,10 korting op een grootbrood naar keuze en €0,05 korting op een half brood.*

Praktische informatie:

De aanschafprijs van onze broodzak is €2,50. Gesneden brood blijft maximaal 1 á 2 dagen vers in deze broodzak. Ongesneden brood blijft het meest vers! Naast brood kun je de zak gebruiken voor bij. Croissantjes en krokante broodjes. Je kunt de broodzak met het brood ook invriezen.

De broodzak is geschikt voor de wasmachine op 30 graden. Bij de eerste was krimpt de zak een beetje, na gebruik kun je de kruimels ook uitschudden. Zo hoef je de zak niet na ieder gebruik te wassen.

 

 

*Actievoorwaarden:

Korting is alleen geldig in één van onze Bakker van Maanen winkels, niet op de website. Korting is alleen van toepassing op grootbrood (busbroden of Handgemaakt broden)

Neem jij een eigen broodzak van thuis mee? Zorg dan dat je deze schoon en heel aan ons geeft. Zo kunnen wij de kwaliteit en hygiene van onze producten waarborgen en kun jij genieten van het allerlekkerste brood!