hoe eet jij 'm? winactie

Vrijdag 20 april 2018

De oranje tompouce... al jaren een favoriet bij velen welke niet mag ontbreken op Koningsdag! Maar hoe eet je 'm eigenlijk? Door de jaren heen hebben zich heel wat technieken ontwikkeld. Wij hebben de meest gebruikte technieken voor jou op een rijtje gezet en wanneer je ons laat weten hoe jij 'm eet, maak je ook nog eens kans op 4 gratis oranje tompoucen. Hieronder lees je meer. 

WINACTIE!
Laat ons weten hoe jij 'm eet via een foto of filmpje met #hoeeetjijm op social media en wie weet staan er op vrijdag 27 april 2018*, Koningsdag, 4 heerlijke oranje tompoucen klaar bij één van onze filialen. *Winnaars worden op 26 april 2018 op de hoogte gebracht via een persoonlijk bericht.

Technieken
De techniek van de daklichter is misschien wel de bekendste techniek. De daklichter verwijderd als eerste voorzichtig het oranje dakje. Terwijl sommigen deze direct opeten, wordt door de meesten het lekkerste voor het laatst bewaard. Ben jij een snijder? Dan ga jij vakkundig te werk met mes en vork. Dit zorgt ervoor dat jij alle smaken en ingredienten proeft bij iedere hap en voorkom je vieze handen. De happer daarentegen houdt niet zo van gedoe maar hapt er direct in. Want een beetje knoeien geeft niet toch? Tot slot de splitter. Jij split de tompouce vakkundig in twee gelijke halfjes en eet vervolgens, handmatig, beide helftjes op.  Herken je jezelf of heb jij een specialen techniek ontwikkeld? Laat het ons weten door middel van de winactie. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vul de tekst in
Kies een foto