Hoe eet jij ‘m?

Hoe eet jij 'm?

De oranje tompouce… een echte klassieker en al jaren een favoriet van velen! Maar hoe eet je ‘m eigenlijk? Door de jaren heen hebben zich heel wat technieken ontwikkeld. Wij hebben de meest gebruikte technieken voor jou op een rijtje gezet. Lees snel verder! 

Technieken
De techniek van de daklichter is misschien wel de bekendste techniek. De daklichter verwijderd als eerste voorzichtig het dakje. Terwijl sommigen deze direct opeten, wordt door de meesten het lekkerste voor het laatst bewaard. Ben jij een snijder? Dan ga jij vakkundig te werk met mes en vork. Dit zorgt ervoor dat jij alle smaken en ingrediënten proeft bij iedere hap en voorkom je vieze handen. De happer daarentegen houdt niet zo van gedoe maar hapt er direct in. Want een beetje knoeien geeft niet toch? Tot slot de splitter. Jij split de tompouce vakkundig in twee gelijke halfjes en eet vervolgens, handmatig, beide helftjes op.

Hoe eet jij ‘m?