Maak kennis met onze Duinenfamilie

MAAK KENNIS MET… ONZE DUINENFAMILIE!

Duinen Original 
Het allereerste lid van onze Duinenfamilie! Dit stoere meergranenbrood zit bomvol zonnebloempitten, lijnzaad en stukjes hazelnoot. Sinds de introductie van dit brood in 1980 is het brood nog steeds bij velen (ook bij kinderen!) dé favoriet. Lekker tot de laatste kruimel…

Duinen Volvezel, ofwel Volkoren
Duinen VolVezel wordt gemaakt op basis van 100% volkorenmeel, waaraan nog eens extra tarwevezels zijn toegevoegd. Dit brood bevat maar liefst 35% meer voedingsvezels dan een normaal volkorenbrood. Dat zorgt voor een goede spijsvertering en helpt je om je langer verzadigd te voelen.

Duinen Pompoen
Een heerlijk donker meergranenbrood met pompoenpitten. De pompoenpitten hebben een fijne smaak, geven dit meergranenbrood een extra bite én geeft het brood nog meer vezels en gezonde vetzuren. Dit brood
past dus perfect in een gezond voedingspatroon!

Duinen Granen
In tegenstelling tot z’n broers is Duinen Granen een licht meergranenbrood met een extra krokante korst. Doordat onze bakkers niet op een graantje meer of minder kijken, staat dit brood letterlijk bol van de granen!

Duinen Spelt
Dit malse brood wordt gemaakt van 100% spelt, wij doen daar geen concessies in. Om het brood extra smaak te geven zijn er zonnebloempitten en sesamzaadjes toegevoegd aan de broodmix. Omdat wij een groot deel van de speltkorrel gebruiken bevat dit brood lekker veel vitamines, mineralen en voedingsvezels. Een speltbrood voor iedere dag!

Duinen Dubbel Donker
Dit donkerbruine meergranenbrood heeft een robuust karakter. Het geroosterde mout geeft dit meergranenbrood z’n kenmerkende bruine kleur en authentieke smaak. De rijke mix van granen en zaden geeft het brood extra smaak. Een aanrader voor de liefhebber van donker meergranenbrood!

Duinen Tarwe
Een gezond en zeer smaakvol brood die op traditionele wijze gemaakt is doordat er 24-uur gerijpt voordeeg is toegevoegd aan het brooddeeg. Dit zorgt voor een fantastische geur en smaak. Het brood is lekker lang mals, heeft een dunne krokante korst en is onweerstaanbaar lekker!

Duinen Wit
Duinen Wit is voor een witbrood verrassend vol van smaak. Een bijzonder brood met een extra knapperige korst voor iedere dag en ieder moment. Volgens onze kenners (lees bakkers) het allerlekkerste witbrood en daar zijn wij maar al te trots op!

Duinen Proteïnerijk
Dit brood is voor de sporters onder ons en degenen die een proteïnerijk dieet volgen. Aan dit brood zijn extra eiwitten toegevoegd en zoals wij allemaal weten zijn eiwitten goed voor de spieropbouw. Dit Duinenbrood op basis van volkorenmeel en tarwebloem heeft bijna het dubbele aantal eiwitten dan een normale volkorenboterham.

Duinen Koolhydraatarm 
Speciaal voor de liefhebber van brood, maar die de koolhydraten liever laat liggen! Dit verantwoorde brood is bereid met volkorenmeel en is rijkelijk gevuld met zaden waardoor het brood erg vezelrijk is. Een boterham heeft bijna de helft minder koolhydraten dan een normale volkorenboterham en past daarom perfect in een gezonde levensstijl!

Brood reserveren zodat je jouw favoriet nooit meer misgrijpt? Dat kan hier!