deze sinterklaas wordt mijters lekker

woensdag 17 oktober 2018

Misschien wel de leukste tijd van het jaar… Sinterklaas. De lieve Sint is onderweg en dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan. Onze bakkers hebben weer een assortiment op maat weten te creëren, speciaal om deze dagen te vieren.

Natuurlijk kunnen ook dit jaar pepernoten niet ontbreken. Onze pepernoten zijn zo ontzettend lekker, omdat wij specererijen zoals taaitaaikruiden en honing toevoegen aan het pepernotendeeg. Onze pepernoten worden in onze winkels afgebakken en verpakt, dat zorgt ervoor dat jouw pepernoten altijd extra vers zijn en een geweldige smaak hebben. Naast onze klassieke pepernoten hebben wij dit jaar ook een ruim assortiment kruidnoten; chocolade-, truffel-, sneeuw- en ook grote anijskruidnoten. De keuze is reuze! 

Naast pepernoten, kruidnoten maar ook chocolade letters (die wij hebben in allerlei heerlijke smaken; wat dacht je van zeezout-karamel of stroopwafel?) zijn onze amandelstaven, speculaastaartjes en mini speculaaskoeken favorieten tijdens het Sinterklaasseizoen. Mijters lekker zijn onze vers afgebakken mini speculaaskoeken, de kruidige geur van vers gebakken speculaas gevuld met amandelspijs... wij kunnen er niet vanaf blijven!

De eyecatcher deze Sinterklaas is onze pietentaart. Terug van weggeweest en dit jaar verkrijgbaar in wel vier verschillende varianten: jij kiest dus je eigen piet! Gemaakt met twee lagen heerlijke zachte chocolade biscuit, gevuld met chocolade slagroom en overgoten met een chocolade ganache. Echt iets voor de chocolade liefhebbers! Deze mag natuurlijk niet ontbreken tijdens 't heerlijk avondje... Liever een pietje voor jou alleen? Ga dan voor onze piet four. Gemaakt met heerlijke chocolade bisquit, gevuld met een romige chocolade bavaroise en gedoopt in pure chocolade ganache. 

*De pietentaart, piet fours en het Sintgebak zijn verkrijgbaar vanaf 15 november. 

Nieuw in ons Sinterklaas assortiment is ons Sintgebak. Want de goedheiligman zelf mag natuurlijk niet ontbreken tijdens (de aanloop naar) pakjesavond! Deze Sintjes zullen in de smaak vallen bij de chocolade liefhebbers, want deze zijn gevuld met een romige chocoladecrème voordat ze hun rode jasje krijgen. Nog niet genoeg gehad van de chocola? Bekijk dan onze custommade chocoladetabeletten. Klik hier voor meer informatie. 

Wist je dat wij in onze Bakery Cafés ook mijters lekkere sint specials hebben? Kom vooral langs om te proeven! 

Bovenstaande acties zijn geldig van 1 november 2018 t/m 5 december 2018. Altijd als eerste op de hoogte zijn van onze acties en aanbiedingen? Meld je dan hier aan voor onze nieuwbrief! 

Vul de tekst in
Kies een foto