Mijters lekker

Welkom Sinterklaasje!

Sinterklaas is weer in het land! Wij konden niet wachten om de Goedheiligman weer welkom te heten en kijken uit naar Sinterklaasavond! Maar voordat het zover is, vind je in onze winkels vanaf deze week al allerlei Sinterklaaslekkernijen, de lekkerste schoencadeautjes én kunnen de kleintjes een knutsel-schoentje komen zetten! Nieuw dit jaar bij Bakker van Maanen het sint boekgebak. Een boek vol met lekkers en afgewerkt met marsepein. Of wat dacht je van onze Piet petit four? Een heerlijke chocolade petit four omgetoverd tot Piet! Kom naar onze winkels voor al onze lekkernij of bestel hier.

Pepernoten, wij zijn er dol op!

Vers gebakken, zacht en kruidig. Alleen van de geur krijgen wij al trek. Al jaren maken wij in onze bakkerij onze pepernoten volgens oud familierecept. Wat ze zo lekker maakt? De kruiden en specerijenmix met gember, kaneel, zoethout, steranijs, venkelzaad en een beetje honing. Omdat onze pepernoten dagelijks vers in onze winkels gebakken en ingepakt worden zijn ze altijd extra vers en dus extra lekker!

Benieuwd hoe onze pepernoten worden gemaakt? Bekijk de video hiernaast waarin Johan van Maanen laat zien hoe onze pepernoten gemaakt worden in onze bakkerij.

Lekkernijen in overvloed

Naast onze heerlijke sint tompouce en sintboek gebak hebben we dit jaar ook weer onze overheerlijke sint slagroomschnitte. Deze taart heeft een rijke vulling van banketbakkersroom, slagroom en confiture. Wij kunnen je het beloven, het is echt mijters lekker! Onze winkels liggen weer vol met heerlijke chocoladeletters, strooigoed, pepernoten, marsepein en nog veel meer! Nieuwsgierig naar onze lekkernijen? Bekijk ons gehele assortiment in een winkel bij jou in de buurt.

Vol verwachting klopt ons hart...

Het Sinterklaasfeest is er voor jong en oud. Toch is het voor de allerkleintjes een extra spannende tijd! Speciaal voor de kleintjes vind je in onze winkels een gratis Sint doeboek met een aftelkalender, puzzels en een knutselschoentje die vanaf zaterdag 20 november in één van onze winkels gezet mag worden! En dan maar hopen dat Sint ook langs dé bakker komt…

Bakken maar!

Speciaal voor de kleintjes hebben wij dit jaar iets nieuws! Ga zelf aan de slag als meesterbakker met het enige echte Bakker van Maanen pepernoten bakmix. Voor deze ene keer geven wij ons familierecept prijs. Met deze bakmix tover jij de lekkerste pepernoten op tafel. Wij kunnen je garanderen, niet alleen de smaak, maar ook de geur is niet te weerstaan zo lekker! Je vindt de pepernoten bakmix in de winkel bij jou in de buurt.