Mijters lekker

Bekijk hier het overzicht van de aangepaste openingstijden rondom de feestdagen per winkel.

Welkom Sinterklaasje!

Wij kunnen niet wachten om de Goedheiligman weer welkom te heten en kijken uit naar Sinterklaasavond! Maar voordat het zover is, vind je in onze winkels vanaf deze week al allerlei Sinterklaaslekkernijen, de lekkerste schoencadeautjes én kunnen de kleintjes een knutsel-schoentje komen zetten! Ook dit jaar vindt je bij ons het sint boekgebak. Een boek vol met lekkers en afgewerkt met marsepein. Of wat dacht je van onze Piet petit four? Een heerlijke chocolade petit four omgetoverd tot Piet! Kom naar onze winkels voor al onze lekkernij of bestel hier.

Cadeautip!

Dit jaar bij Bakker van Maanen, exclusieve kerstballen! Onze tompouce, croissant of beroemde gevulde koek zijn er deze kerst niet alleen om op te eten maar ook voor in je kerstboom!  Je vindt de drie kerstballen in onze winkels of bestel ze hier online, 3 stuks voor €13,95! (€4,95 per stuk).

Speciaal voor onze Piggy spaarders ontvang je bij inlevering van 295 punten een set van drie kerstballen helemaal gratis!

Kerstballen

Speculaastaartje

Speculaastaartje

Al ons speculaas wordt met liefde en aandacht bereid. Van knapperige speculaasjes, heerlijk bros en vol van smaak, tot gevulde speculaasstaven en ambachtelijke brokken met amandelen. Tóch blijft het speculaastaartje één van onze favorieten. Zacht, kruidig en royaal gevuld met amandelspijs! Afgebakken in onze winkels, dus altijd heerlijk vers.

Met dit taartje op tafel, wordt iedere avond een heerlijk avondje.

Pepernoten, wij zijn er dol op!

Vers gebakken, zacht en kruidig. Alleen van de geur krijgen wij al trek. Al jaren maken wij in onze bakkerij onze pepernoten volgens oud familierecept. Wat ze zo lekker maakt? De kruiden en specerijenmix met gember, kaneel, zoethout, steranijs, venkelzaad en een beetje honing. Omdat onze pepernoten dagelijks vers in onze winkels gebakken en ingepakt worden zijn ze altijd extra vers en dus extra lekker!

Benieuwd hoe onze pepernoten worden gemaakt? Bekijk de video hiernaast waarin Johan van Maanen laat zien hoe onze pepernoten gemaakt worden in onze bakkerij.

Lekkernijen in overvloed

Naast onze heerlijke sint tompouce en sintboek gebak hebben we dit jaar ook weer onze overheerlijke sint slagroomschnitte. Deze taart heeft een rijke vulling van banketbakkersroom, slagroom en confiture. Wij kunnen je het beloven, het is echt mijters lekker! Onze winkels liggen weer vol met heerlijke chocoladeletters, strooigoed, pepernoten, marsepein en nog veel meer! Nieuwsgierig naar onze lekkernijen? Bekijk ons gehele assortiment in een winkel bij jou in de buurt.

Vol verwachting klopt ons hart...

Het Sinterklaasfeest is er voor jong en oud. Toch is het voor de allerkleintjes een extra spannende tijd! Speciaal voor de kleintjes vind je in onze winkels een gratis Sint doeboek met een aftelkalender, puzzels, spelletje en een knutselschoentje die vanaf zaterdag 26 november in één van onze winkels gezet mag worden! En dan maar hopen dat Sint ook langs dé bakker komt…