Voor de allerliefste moeder!

Zondag 14 mei is het Moederdag! De dag om jouw moeder in de watten te leggen en te trakteren op een heerlijke Moederdaglekkernij. En daarvoor hebben wij natuurlijk allerlei traktaties met heerlijke verse aardbeien. Het maakt niet uit welke jij kiest, ze vallen allemaal gegarandeerd in de smaak!

Voor de allerliefste moeder

Speciaal voor haar
De favoriete Moederdaglekkernij van onze bakkers is toch wel dit heerlijke aardbeienharttaart! En zeg nou zelf, is dit geen plaatje? Met een harde wener koekbodem gevuld met amandelspijs en frisse yoghurtbavaroise, verse aardbeien en niet te vergeten slagroom!

Moederdagschnitte
Onze bekende slagroomschnitte hebben wij ook deze Moederdag omgetoverd tot échte Moederdagschnitte. Met lekker veel slagroom, luchtige cake, jam, verse aardbeien en natuurlijk chocolade! Wij weten zeker dat iedere moeder hier blij van wordt.

Aardbeienlekkernijen
Wie is er niet dol op verse aardbeien? Daarom kunnen wij elk jaar niet wachten totdat alle aardbeienlekkernijen weer in ons assortiment stromen. De lekkernijen met verse aardbeien in combinatie met Zwitserse room en een harde wener koekbodem blijven favoriet. Bestel voor Moederdag ons heerlijke aardbeientaartjeaardbeiengebakje of ga voor het aardbeienschelpje met roomboterbladerdeeg gevuld met Zwisterse room en verse aardbeien.

Maar naast onze aardbeienlekkernijen hebben wij ook onze andere lekkernijen in een Moederdag jasje gestoken. Zo zijn onze roze koek en tompouce voorzien van een hartje.

Ontbijtje op bed
Leg je moeder in de watten en verras haar met een heerlijk ontbijtje op bed! Dit kan natuurlijk met een zoete lekkernij, maar wij hebben in onze winkels ook heerlijke croissantjes, handgemaakte broodjes, biologische moestuinjammen en meer! Of maak wentelteefjes van ons huisgemaakte suikerbrood! Klik hier voor het recept!

Kom snel langs in een van onze winkels bij jou in de buurt voor al onze Moederdaglekkernijen!