Delft Hippolytusbuurt

Wij hebben een nieuwe menukaart!

Er is nu nóg meer om van te smullen in onze bakkerscafés, want wij hebben een nieuwe menukaart! Wij hebben met liefde gewerkt aan een verrukkelijke selectie van handgemaakte, belegde broodjes, hartige snacks en zoete lekkernijen. Laat je bijvoorbeeld verrassen met een heerlijke tosti tuna melt, gevulde aardbeiencroissant met bitterkoekjes-spijs of karamel ijskoffie! Of je nu plaats neemt op ons terras of in de huiskamer van een van de bakkerscafés; voor een gezellige lunch met vrienden, een ontbijtje met je partner of een taartje met de hele familie ben je Bij Bakker van Maanen aan het juiste adres!

Wij snappen dat je meteen nieuwsgierig wordt naar de nieuwe menukaart, dus hebben wij alvast een sneak peek van de nieuwe lekkernijen voor jou!

 

Tosti tuna melt

Een tosti met een twist! Bereid met verse tonijnsalade, jong belegen kaas, pittige srirachamayonaise en groentechips. Natuurlijk tussen twee heerlijk verse Bakker van Maanen boterhammen.

Liever een vega tosti? Ga dan voor onze tosti met gegrilde groenten, jong belegen kaas, zontomaat, basilicummayonaise en groentechips.

Verse aardbeien croissant

Aan de zoetekauwen hebben wij natuurlijk ook gedacht. Ideaal als ontbijt of zoete lunch is de gevulde aardbeiencroissant! Bereid met verse aardbeien, bitterkoekjes- spijs, amandelschaafsel, poedersuiker en vanillesaus.

Als je van zoet houdt, moet je ook zeker eens onze Hollandse wentelteefjes proeven! Gemaakt van suikerbrood, warm uit de oven geserveerd met vers seizoensfruit, Maple syrup, amandelschaafsel en poedersuiker..hmmm!

Ijskoffie

Het perfecte drankje om in het zonnetje op te drinken: ijskoffie! Verkrijgbaar in onze bakkerscafés in de smaken naturel, chocolade of karamel. Natuurlijk met een flinke toef slagroom, siroop en een shot koffie van onze eigen Wilde Maanen koffiebonen!

 

Na het zien van al deze lekkernijen wil jij vast zelf even komen proeven. Ben jij benieuwd welk bakkerscafé bij jou in de buurt zit? Bekijk alle locaties hier!