Oranje lekkernijen

Koningsdag vier je met Bakker van Maanen

Ieder jaar staan onze bakkers weer klaar om duizenden oranje tompouces te maken voor Koningsdag! Want de verjaardag van de Koning is natuurlijk niet compleet zonder tompouce of andere oranje lekkernij. Bekijk het hele assortiment hier

De enige echte
Dé lekkernij voor Koningsdag is natuurlijk de oranje tompouce! Elke dag vers gemaakt door onze banketbakkers. Het is dan ook niet voor niets onze favoriet! Voor Koningsdag hebben wij onze tompouce gevuld met banketbakkersroom en voorzien van een oranje ‘dakje’ van fondant. Om ‘m extra feestelijk te maken zit er bovenop een flinke toef slagroom en de Hollandse vlag!

Koninklijk lekker
Ons vrolijke oranjegebakje met kroontje straalt je tegemoet! En de luchtige sinaasappelbavaroise in combinatie met de harde wener koekbodem gevuld met amandelspijs maakt dit gebakje nog lekkerder. Een echte koninklijke traktatie!

Rood-wit-blauw
Hoe leuk is het vlaggentaartje in de kleuren van de Hollandse vlag? Een echte eyecatcher op tafel tijdens Koningsdag! De kleuren van onze vlag komen terug in de zoete aardbeien, romige slagroom en frisse blauwe bessen. Natuurlijk op een laagje van Zwitserse room, amandelspijs en een knapperige harde wener koekbodem. Wij kunnen er niet van afblijven!

Oranje assortiment
Wij hebben natuurlijk nog veel meer lekkernijen met een oranje tintje voor Koningsdag! Zo hebben wij onze slagroomschnitte omgedoopt tot oranjeschnitte! Of probeer eens onze luchtige oranje soes gevuld met verse slagroom en gedoopt in oranje fondant.

Let op! Tot en met vrijdag 25 april 10:00 uur is ons Oranje assortiment online te bestellen in onze webshop. Natuurlijk zijn onze winkels open met Koningsdag! Hier vind je onze aangepaste openingstijden.

Koningsdag doeboekje

Nieuw dit jaar voor de kids, ons Bakker van Maanen Koningsdag Doeboekje. Kleuren, knutselen en de leukste oud-Hollandse spelletjes!

Je ontvangt ‘m bij aankoop van ons oranje gebak.

Hoe eet jij 'm?

Wij zijn druk bezig met het maken van onze oranje tompouces! Een echte klassieker en al jaren een favoriet van velen! Maar hoe eet je ‘m eigenlijk?  Door de jaren heen hebben zich heel wat technieken ontwikkeld.

Benieuwd hoe wij ‘m eten: