Delft Hippolytusbuurt

Pasen wordt een eitje!

Bij Bakker van Maanen zijn wij dol op Pasen. En als bakker zijnde is dat natuurlijk niet zo gek! Je vindt bij ons alles voor een heerlijke brunch of ontbijt. Van een ambachtelijke Paasstol tot vrolijke Paastaartjes. Benieuwd wat er deze Pasen bij ons op tafel staat? Wij laten het je zien. Laat je inspireren en wij wensen jou een vrolijk Pasen!

 

Paasstol

Onze Paasstol is een graag geziene gast bij het paasontbijt of -brunch. Vol rozijnen, krenten en stukjes noot en natuurlijk ook gevuld met 100% zuiver amandelspijs. Het allerlekkerst met een beetje roomboter, meer heb je echt niet nodig.

Naast onze klassieke stol kan onze luxe amarena stol ook niet ontbreken. Gevuld met rozijnen, krenten, stukjes noot, amandelspijs én als extraatje heerlijke amarena-kersen.

 

Paas lekkernijen

Onze bekende passieschnitte omgetoverd tot echte Paasschnitte mag natuurlijk niet ontbreken deze Pasen! Of wat dacht je van onze Paasslof? Een heerlijke slof met harde wener koekbodem, cointreaubavaroise en verse slagroom.

Als je écht wilt uitpakken kun je ons nieuwe paascitroentaartje op tafel zetten met een frisse roomkaasvullling en afgewerkt met chocolade blaadjes. Wij zijn er dol op!

Kom je bij ons ontbijten?

Kom gezellig in een van onze Bakkerscafés voor een lekker bakkersontbijtje. Een dikke snee Handgemaakt brood met ambachtelijke ham, jong belegen kaas, vers gekookt scharrelei, een vers gebakken roombotercroissant met jam en roomboter, yoghurt met huisgemaakte granola en koffie of thee naar keuze. Dat is pas een goede start van je dag!