De lekkernijen voor Pinksteren!

De lekkernijen voor Pinksteren

Het Pinksterweekend staat alweer bijna voor de deur, een extra lang weekend voor velen. Het ideale moment om samen te zijn én te genieten van onze PINKsterlekkernijen! Daarom liggen onze winkels weer vol met heerlijke roze lekkernijen, verse broodjes, croissantjes en nog veel meer. Wij hebben ook weer een aantal nieuwe producten in ons assortiment, dus neem snel een kijkje!

NIEUW: Tompoucetaart
Nieuw in ons assortiment is deze vrolijke eyecatcher, de tompoucetaart! Op een heerlijke roomboterbladerdeegschelp, gevuld met banketbakkersroom én slagroom, bovenop nog een laagje roze fondant en natuurlijk slagroom en chocolade. Leuk voor het Pinksterweekend of voor een ander feestelijke gelegenheid.

Wij houden van PINK
Mocht je het nog niet weten, wij houden van PINK! Daarom hebben wij dit jaar weer een heleboel lekkernijen met een roze tintje, speciaal voor Pinksteren. Wat dacht je van onze tompouceroze koek en soes? Maar ook het frisse amarenagebak en tulband met roze spritsen mag je niet vergeten!

PINKsterontbijt
Begin het Pinksterweekend met een feestelijk ontbijt! Van verse croissantjes, handgemaakte broodjes en granola voor in de yoghurt, wij hebben het allemaal in onze winkels. Ook zijn onze bakkers druk bezig met het bereiden van de allerlekkerste PINKsterbroden. Ga voor onze klassieke PINKsterstol, de luxe variant met amarena-kersen of probeer onze babka, een luchtig briochebrood gevuld met kaneelspijs en pecannoten. Maak er een feest van op tafel!